Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİzmir Haberleri

Halkbank’tan Devrim Niteliğinde İhaleler! İzmir İlinin Karabağlar, Ödemiş Ve Buca İlçelerinde İş Yeri Fiyatları Dibi Gördü! 330 Bin TL Veren…

Halkbank, İzmir ilinin 3 farklı bölgesinde bulunan icralık dükkanlar için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka ilgili ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile paylaştı.

HALKBANK GAYRİMENKUL’DEN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Kamu bankasının Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile duyurmuş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan bir iş yeri olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden fiyat teklifine açılmış olan iş yerinin kullanım alanı 213 metrekare olarak ölçüldü. Banka, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan iş yeri için düzenlediği ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 872 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelini ise 56 bin 160 TL olarak açıkladı.

HALKBANK GAYRİMENKUL’DEN İZMİR BUCA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Kamu bankasının Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile duyurmuş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Buca ilçesinde bulunan bir iş yeri olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden fiyat teklifine açılmış olan iş yerinin kullanım alanı 61 metrekare olarak ölçüldü. Banka, Dicle Mahallesi’nde bulunan iş yeri için düzenlediği ihalenin başlangıç bedelini 330 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelini ise 9 bin 900 TL olarak açıkladı.

HALKBANK GAYRİMENKUL’DEN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Kamu bankasının Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile duyurmuş olduğu son ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan bir iş yeri olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden fiyat teklifine açılmış olan iş yerinin kullanım alanı 115 metrekare olarak ölçüldü. Banka, Bozyaka Mahallesi’nde bulunan iş yeri için düzenlediği ihalenin başlangıç bedelini 480 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelini ise 14 bin 400 TL olarak açıkladı.