Magazin

Birce Akalay, beraber tatil yaptığı ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile ilgili konuştu: “Bu tarz durumları etik bulmuyorum!”

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Birce Akalay, son zamanlarda rol aldığı yapımlar ile adından sıklık ile söz ettirmeye başladı. Hali hazırda belirli bir seviyenin üzerinde popülaritesi olan ancak son dönemlerde peş peşe rol aldığı diziler sayesinde hayran kitlesini iyiden iyiye genişleten güzel oyuncu, magazin sayfalarını da süsleyerek son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Uzun yıllardır sektörde yer alan ve son yıllarda rol aldığı yapımlar sayesinde kendisine önyargısı bulunan izleyicilerin bile gönüllerini fetheden Birce Akalay, son dönemlerde “yakın dostum” dediği ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile anılmaya başladı. Son olarak beraber tatile çıkan ünlü ikili, dikkatleri üzerine toplayarak aşk dedikodularının iyiden iyiye yayılmasına sebep oldu.

Her fırsatta yakın arkadaş olduklarını dile getiren ancak yine de magazin basınını aşk dedikoduları konusunda susturmayı başaramayan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay, Çelikkol’un 5 yıllık eşinden boşanmasının ardından birlikte daha çok anılmaya başladı. Bu durum karşısında yeni bir röportaj veren Birce Akalay, şeffaf söylemleri ile takdir topladı.

“İBRAHİM BENİM CANIM DOSTUM!”

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Çelikkol ile birlikte tatil yapan ve bu durumu da Instagram hesabından paylaşmaktan çekinmeyen Birce Akalay, haklarında çıkan aşk dedikodularına ilişkin konuştu. “İbrahim benim canım dostum, eski eşi Mihre de benim arkadaşım” diyen Akalay, aşk iddialarını bir kez daha yalanladı.

“BİR ERKEK İLE BİR KADIN ARKADAŞ OLAMAZ MI?”

“Çıkan haberlere bakıyorum bazen sinirleniyorum bazen de sinirden gülüyorum” diyen Birce Akalay, isyan etti. “Bir erkek ile bir kadın arkadaş olamaz mı?” diyerek sert çıkan Akalay, haklarında çıkan haberlerin asılsız olduğunun altını çizdi.

“ETİK BULMUYORUM!”

Çelikkol ile ailecek görüştüklerini belirten Akalay, bazı arkadaşlıkların aşka dönüştüğünü ancak kendisinin bu durumu etik bulmadığını ifade etti.