Magazin

MasterChef Türkiye’nin yarışmacıları daha ana kadro tamamlanmadan birbirlerine girdi! Dilan ile Fatma Nur, tartıştı: “Alın şu kızı yanımdan!”

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan ve karşısına hangi yapım gelirse gelsin yarışmanın reytingi ile başa çıkamayan MasterChef Türkiye yarışması, yeni sezonda da bomba gibi bölümleri ile izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor.

Bu sene 1 Temmuz tarihinde başlayan ve 5’inci sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, şu günlerde ana kadroyu belirlemek üzere son eleme bölümleri ile ekranlara geliyor. Dün akşam ile birlikte ana kadroya giren 16’ıncı yarışmacıyı belirleyen yarışma programı, yalnızca konsepti ve hazırlanan tabaklar ile değil, yarışmacıları ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

Bu sene MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna girmeye hak kazanan yarışmacıların kendi alanlarında oldukça başarılı oldukları görülürken, bazı yarışmacıların da kazanma hırsı ile donatıldığı fark ediliyor. Özellikle Fatma Nur isimli yarışmacının sivri konuşmaları, düşünmeden herkes ile ilgili tespitte bulunması ve diğer özellikleri hem stüdyoda bulunanları hem de ekranları karşısında yarışmayı seyreden izleyicileri rahatsız etmeye başladı.

Yarışmaya katıldığı ilk günden bu yana hazırladığı tabaklar ile yeteneğinden şüphe ettirmeyen ancak sivri karakteri sebebi ile şimdiden birçok kişi ile ters düşen Fatma Nur, dün yayınlanan bölümde de ana kadroya giren bir diğer yarışmacı olan Dilan ile tartıştı. Dilan ile Fatma Nur’un atışmaları, yarışmacı adaylarına da yansıdı.

“BANA MI DEDİN ONU SEN?”

Ana kadroyu garantiledikleri için balkondan diğer yarışmacıları seyreden Dilan ile Fatma Nur, dün akşam oldukça gerildi. “Canım ya kıyamam” diyerek fazla iddialı olan yarışmacıları küçük gören Fatma Nur, Dilan’ın radarına takıldı. “Bana mı dedin onu sen?” diyerek Fatma Nur’a çıkışan Dilan, bir anda sinirlendi.

“SUSHİ DE ÜSTÜME TANIMAM!”

Kendi hayatlarında ikisi de sushicilik yapan Dilan ile Fatma Nur, birbirleri ile yaşadıkları tartışmayı bir anda mesleklerine getirdi. “Sushicilikte üstüme tanımam” diyerek Dilan’ı kışkırtan Fatma Nur, “yarışma başlayınca göreceğiz” cevabını aldı.

“ALIN ŞU KIZI YANIMDAN!”

Bir süre boyunca Dilan ile ters düşmeye devam eden Fatma Nur Dilan’ın “alın şu kızı yanımdan” sözünden sonra Dilan’ın yanından ayrıldı.