Genel

Citröen’de görülmemiş fırsatlar arka arkaya açıklandı: C3, C4 hepsi kampanyada! Üstelik kredi kullanımlarında taşıt kredilerinin faiz oranı yüzde 0!

Otomobil markalarının düşüşe geçen piyasalardan etkilenmemek için düzenlediği kampanyalarına bir yenisi de Citröen markası tarafından eklendi. Kendi bünyesindeki finans kuruluşu aracılığıyla yüzde 0’a kadar düşen taşıt kredileri vermeye başlayan Citröen, yeni kampanyasının detaylarını açıkladı.

CİTRÖEN 2022 MODEL C SERİSİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Otomobil sektörünün artan fiyatlarına karşı müşterilerini yeni kampanyalar ile buluşturmaya devam eden Citröen, bu ayın sonuna kadar geçerli olmak kaydıyla C3 modellerinde 35 bin TL’ye kadar kullanılacak olan kredileri yüzde 0 faiz ve 12 ay vade süresi ile sağlarken; 55 bin TL’ye kadar kullanılacak olan kredileri ise yüzde 0,89 faiz oranı ve 12 ay vade seçeneği ile sunmaya başladı. C3 Aircross ve Citroen C4 modellerinde üst limiti daha da artıran Citröen, bu modellerde 55 bin TL’ye kadar kullanılacak olan krediler için yüzde 0 faiz ve 12 ay vade seçeneği sunarken; 90 bin TL’ye kadar kullanılacak olan krediler için ise, yüzde 0,89 oranından kredi ve 12 ay vade seçeneği ile müşterilerini buluşturacağını duyurdu.

CİTRÖEN BERLİNGO MODEL ARAÇLAR DA KAMPANYA KAPSAMINDA

Kampanyalarından sadece C serisini yararlandırmayan Citröen, Berlingo ailesi için de bir kampanya duyurusu gerçekleştirdi. Berlingo Kombi modelinde 85 bin TL’ye kadar çekilen tüm kredileri yüzde 0 faiz ve 12 ay vade ile vermeye başlayan Citröen, 130 bin TL’ye kadar çekilen kredileri ise, yüzde 0,89 faiz ve 12 ay vade seçeneği ile müşterilerinin karşısına çıkarmaya başladı. Berlingo Van modeli araçlar için de bu tutar aynı iken; Berlingo Jumper araçlar için ise yüzde 0 faizli tutar 120 bin TL; yüzde 0,89 faizli kredi üst limiti ise, 150 bin TL’ye yükseltildi. Citröen, Jumpy Kombi ve Jumpy Van araçlarını da kampanya kapsamına dahil etti.