Ekonomiİzmir HaberleriKamu

İzmir’de salı gününden itibaren BİM’e gidecekler dikkat: Duyuru yapıldı!

BİM aktüel kataloğu yayınlandı. BİM önümüzdeki haftanın indirimlerini duyurarak alışveriş yapacak vatandaşları bilgilendirdi. Bim 23 Ağustos Salı aktüel kataloğunda yüzlerce üründe indirim gözlemlendi. Bim, bu indirimleri duyurarak alışveriş yapacak vatandaşlara kolaylık sağladı.

BİM mağazalarında haftanın iki günü aktüel ürünler tanıtılıyor. Salı ve Cuma günlerinde alışveriş tutkunlarıyla buluşan indirimli ürünler mağazalarda yerini alıyor. İşte bu haftanın ilk kataloğunun tamamı…

Kataloğun ilk sayfasında uzaktan kumandalı led şerit, bikini slip, kadın erkek atler, dondurmalı led ışık, küpe, body butter, erkek patik çorap, vücut spreyi, diş macunu ve diş fırçası seti, cımbız, yüz serumu ve törpü gibi ürünler bulunuyor.

Kataloğun ikinci sayfasında maden suyu yeşil çay ve ginsengli, siyah çay, filtre kahve, sütlü kakaolu fındık kreması, Türk kahvesi, tahıl patlaklı kakaolu bisküvi, soğuk kahve, yer fıstıklı krokan, cevizli sucuk, Alaçatı kurabiyesi, İzmir bomba ve çeşitli atıştırmalıklar yer alıyor.