İzmir Haberleri

20 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’in elektrik dağıtım şirketi olan Gediz Elektrik, bir süredir şehrin 30 ilçesinde dönüşümlü olarak şebeke bakım ve iyileştirme çalışmaları yürütüyor. Bu çalışmalar esnasında ortaya iş ve işçi güvenliği nedeniyle elektrik kesintileri çıkarabilen Gediz Elektrik, bu elektrik kesintilerini önceden İzmirlilere bildirerek, konuyla ilgili önlem almalarını rica ediyor.

İZMİR’DE BUGÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ HANGİ İLÇELERDE VAR?

Planlı olarak gerçekleştirilen şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin İzmirlilere çalışmalarından en az 48 saat öncesinde bilgi veren Gediz Elektrik, çalışmaların elektrik kesintileri ortaya çıkaracağı bölgeleri konum konum İzmirliler ile paylaşıyor. Çalışmalarından önce elektrik kesintilerinden etkilenecek olan bölge halkına kısa mesaj ile bilgi veren Gediz Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri kendi web sitesinden de kamuoyuna duyuruyor. Buna göre, 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü İzmir’in 15 ilçesinde kısmi olarak elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. Elektrik kesintilerinden bugün için kısmi olarak etkilenecek olan ilçeler ise, Gediz Elektrik tarafından; Aliağa, Bayraklı, Bornova, Buca, Dikili, Foça, Karabağlar, Karşıyaka, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı ilçeleri olarak duyurulmuş bulunuyor.

İZMİR’DE BUGÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ KAÇTA BİTECEK, ELEKTRİKLER NE ZAMAN GERİ GELECEK?

Yaşanan elektrik kesintilerinin özellikle bakım ve iyileştirme çalışmalarından kaynaklı olması ve planlı olarak gerçekleştirilmesi halinde elektrik kesintilerinin kaçta başlayıp, kaçta biteceğini de İzmirliler ile paylaşan Gediz Elektrik, İzmirlilerin konuya ilişkin önlem alabilmesini kolaylaştırıyor. Bu bilgiye göre, 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü İzmir’in Aliağa, Bayraklı, Bornova, Buca, Dikili, Foça, Karabağlar, Karşıyaka, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı ilçelerinin belirli mahallerinde yaşanacak olan elektrik kesintileri en erken saat 08.30’da başlarken; en geç saat 17.30’da sona eriyor.