Genel

İzmir Konak bankadan satılık büro ilanı! 134 metrekarelik klimalı ofis için 23 bin 10 TL’lik hizmet bedeli isteniyor!

Yapı Kredi Bankası, İzmir ilinde bulunan icralık bir büro için ilana çıktı. Banka, söz konusu ilan kapsamında bilinmesi gereken tüm detayları vatandaşlar ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK BÜRO İLANLARI AĞUSTOS 2022

Yapı Kredi Bankası İzmir ilinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığını bildirdi. Anlaşma sonucunda İzmir ilinde bulunan bir gayrimenkul için yeni bir ihale düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR KONAK’TA SATILIK BÜRO İLANI!

Yapı Kredi Bankası icralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu Gayrimenko üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan bir büroyu satışa çıkardığını bildiren banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko üzerinden satışa sunmuş olduğu büronun Güney Mahallesi’nde olduğunu belirtti. Büronun toplam kullanım alanını 134 metrekare olarak açıklayan banka, ilgili gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 487 bin 500 TL olduğunu bildirdi. Banka, ihaleye katılmak ve fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların 23 bin 10 TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

YAPI KREDİ BANKASI’DAN NASIL GAYRİMENKUL SAHİBİ OLUNUR?

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformu üzerinden yayınlamış olduğu ihalelere katılım sağlayarak satışta olan gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle platform üye olmaları gerekmektedir. Gayrimenko’nun resmi internet sitesi üzerinden tamamlanan üyelik işlemlerinden sonra fiyat teklifine açık olan gayrimenkul ilanları görüntülenebilecektir.

Gayrimenko, ilgili ihaleler için belirli bir hizmet bedeli bildirmektedir. İhaleye katılabilmek için platform tarafından belirtilmiş olan hesap numarasına teminat bedelinin yatırılması gerekmektedir. Hizmet bedeli yatırıldıktan sonra satın alınmak istenen gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilecektir.