Magazin

Esra Ezmeci’ye “Hamile eşimden midem bulanıyor” dedi, tüm kadınları sinirlendirdi! Bir soru cevap etkinliği daha gündem oldu!

Takipçi sayısı 5 milyona dayanan Instagram hesabından soru cevap etkinliği gerçekleştirmeye devam eden ünlü psikolog Esra Ezmeci, son soru cevap etkinliğinde bir kez daha ilginç itiraflar ve sorular aldı.

CİNSEL OLMAYAN SORULAR DA GELMEYE BAŞLADI

Bir süredir gerçekleştirdiği soru cevap etkinlerinde sık sık cinsel yaşam ile ilgili itiraf ve sorular alan ünlü psikolog Esra Ezmeci, bu kez cinsel yaşam dışında da sorular aldı. Esra Ezmeci’nin paylaştığı sorulardan birisi, “Karım beslediğim tavukları pişirip yemek yapmış hepsinin adı vardı unutamıyorum affedemiyorum” iken, bu soruta verdiği yanıt ise; “Belki sizin için bu kadar önemli olduğunu bilmiyordu. Bunu eşinize anlatın ve daha affedici olmaya çalışın” oldu. Ardından, “Kefil olmak isteyen yakınımıza ne demeliyiz, olmak istemiyorum” sorusuyla kefil olmak istemeyenlere yanıt veren Esra Ezmeci, “Daha önce çok yakın biriyle bu yüzde sorun yaşadığınızı, ilişkinizin bozulmasından korktuğunuz için olmak istemediğinizi, o dönem bunun için kendi kendinize söz/yemin verip bunu bozamayacağınızı söyleyebilirsiniz” dedi. Esra Ezmeci’nin son soru cevap etkinliğinde aldığı en garip itiraf ise, “Hamile eşimden midem bulanıyor. Onu görünce kusuyorum ve bana çok sarılıyor. Onu seviyorum” oldu. Bu itirafa yanıt veren Esra Ezmeci, “Bunun ne zamandır başladığı ve nedeni önemli. Mutlaka altında bir tetikleyicisi sebep vardır. Bununla ilgili psikolojik bir destek de alabilirsiniz” sözlerini kullandı.

CİNSEL SORULAR YİNE SOSYAL MEDYA KULLANICILARINI ŞAŞIRTTI

Ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin son soru cevap etkinliğine yine yoğun bir şekilde cinsel yaşam soruları geldi. Esra Ezmeci, bir takipçisinin sorduğu; “Eşime sarılıyorum çek elini şuram ağrıyor, burada bu var… Hadi ilişki diyorum, uykum var sonra diyor” soruyu paylaşırken, bu soruya; “Bu durumu eşinizle normal bir zamanda konuşun. Nelerden hoşlanır, ne ona keyif verir gibi şeyleri cinsellik dışında da konuşmanız önemli. Ayrıca kadınlar için sevildiğini, beğenildiğini ve değer gördüğü hissetmek de çok önemlidir. Bunları konuşuyor olmanız ve eşinize hissettiriyor olmanız çok önemli” şeklinde yanıt verdi. Ardından “Kaynanam bana sütyen don kelepçe jartiyer almış. Kadın olmayı öğren dedi. Çok kırıldım” sorusunu paylaşan Esra Ezmeci, bu soruyu ise, “Bu şekildeki özel konularla ilgili konuşmayı sevmediğinizi söyleyin. Ve özel hayatınızın iyi olduğunu ve bu konuyu sadece eşinizle paylaşmayı sevdiğinizi söyledin” ifadeleriyle yanıttı. Esra Ezmeci’ye gelen cinsel itiraflar, sosyal medya kullanıcılarını bir kez daha şaşırttı.