Magazin

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün mü? Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman, saat kaçta?

Kariyer hayatına magazin bölümünde başlayan ve uzun zaman boyunca ilgili alanda programlar yapan Müge Anlı, Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra isimli magazin programının yorumculuğunu üstlenmiş ve o dönem içerisinde popülerliğini oldukça arttırmıştı.

Genç yaşlarda dahil olduğu sektörde büyük işlere imza atan Müge Anlı, bir sezon sonunda Dobra Dobra ekibinden ayrılarak yerini ünlü şarkıcı Cenk Eren’e bırakmış ve kendisi başka bir kanal ile anlaşma yaparak Pakize Suda ile partner olmuştu. Suda ile yürüttüğü programda da yine magazin yorumcusu olarak görev alan Müge Anlı, bir süre sonra sektörde yakından tanınan isimlerden birisi olmayı başardı ve yapımcılar tarafından aranan biri haline geldi.

2008 yılında magazin programı sunmaktan vazgeçen ve yeni bir format ile izleyicilerin karşısına çıkmak adına ATV ile anlaşmaya varan Müge Anlı, bugün fenomen programlardan birisi haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının startını verdi.

Gündüz kuşağı programlarından birisi olan ve yayınlandığı ilk günden bu yana milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Anlı’nın kendisini geliştirmeye karar vermesini ve sonuç olarak da gazetecilik mezunu iken bir üniversite de yüksek lisans eğitimini tamamlamasını sağladı.

Yıllardır 300’den fazla fail-i meçhul olayın aydınlatılmasında emniyet güçlerine büyük yardımları dokunan Müge Anlı ve ekibi, haziran ayının son haftalarına doğru sezon finali yaparak programa ara verdi. Anlı’nın ve sunduğu programın tutkunları yeni bölümlerin ne zaman başlayacağını merak ediyorlar.

MÜGE ANLI DUYURDU!

Sevilen gazeteci Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaparak “kavuşuyoruz” notunu düştü. Anlı, yeni sezonun tarihini duyurdu.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 29 Ağustos Pazartesi günü ekranlarda olacak.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT SAAT KAÇTA?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10:00’da izleyicinin karşısına çıkacak.