Magazin

14 yılın üzerine büyük sitem: Arif Verimli, Müge Anlı ile olan dargınlığını resmen açıkladı! “İkisinin de kıymeti yok benim için!”

Kariyer hayatına magazin departmanında başlayan ve uzun yıllar TV kanallarında magazin yorumculuğu yapan gazeteci Müge Anlı, 2008 yılında ATV yönetimi ile anlaşarak hem Türk televizyonları hem de kendi kariyeri adına büyük bir adım attı. Şimdiye kadar 300’den fazla fail-i meçhul olayın aydınlanması konusunda emniyet güçlerine büyük yardımları dokunan araştırmacı- gazeteci ve ekibi, izleyicilerin gönlünde de resmen taht kurdu. Bu yıl 15’inci sezonu ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yine favori gündüz kuşağı programlarından birisi olacak gibi gözüküyor.

Programın başarısı bir yana programda yer alan ve alanlarında uzman olan isimler de en az program kadar konuşulmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi ise yıllarca Müge Anlı ile birlikte çalışan ancak geçtiğimiz sene kaotik bir şekilde yollarını ayıran Prof. Dr. Arif Verimli olarak karşımıza çıkıyor.

Alanında uzman olan ve başarısı yurtdışına kadar yayılmış olan Arif Verimli, bir anda Müge Anlı’nın programından ayrılarak gündemde büyük yankı uyandırmıştı. Şimdiye kadar konu ile ilgili pek de konuşmayı tercih etmeyen Verimli, katıldığı bir YouTube programında sitem etti.

14 YIL BERABER ÇALIŞTILAR!

Müge Anlı ile Arif Verimli tam 14 yıl birlikte çalıştılar. Verimli’nin bunca yılın üzerine programdan bir anda ayrılması hem magazin gündeminde hem de izleyicilerin gündeminde büyük ses getirmişti.

“ALANIMA GİRİYORDU!”

Katıldığı YouTube programında programın diğer konuğu Şevki Sözen’in tüm uyarılara ve tartışmalara rağmen kendi alanına girdiğini belirten Verimli, bu durumun artık katlanılmaz olduğunu ifade etti. Verimli hem Anlı’ya hem de Sözen’e kırgın olduğunu dile getirdi.

DÜĞÜNE DAVET EDİLMEDİ!

Sözen’i ve Anlı’yı işaret ederek “ikisinin de kıymeti yok benim için” diyen Arif Verimli, Müge Anlı’nın düğününe de davet edilmediğini ekledi.