İzmir Haberleri

23 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Özel elektrik enerjisi dağıtım şirketi olan Gediz Elektrik, İzmir ilinin elektrik enerjisinin sağlanmasından ve devamlılığından sorumlu tutuluyor. Bu kapsamda çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Gediz Elektrik, bu çalışmaların elektrik kesintileri ortaya çıkarması halinde İzmirlileri bilgilendiriyor.

GEDİZ ELEKTRİK’İN BAKIM VE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Daha sağlıklı bir elektrik enerjisi için elektrik sağlayıcılığını üstlendiği bölgelerde dönem dönem çalışmalar gerçekleştiren Gediz Elektrik, elektrik şebekelerinin iyileştirilmesinin adına bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Ortaya elektrik kesintileri çıkaran bu çalışmalar, Gediz Elektrik tarafından bugün de gerçekleştiriliyor.

İZMİR’İN YARISI BUGÜN DE KARANLIKTA

Gerçekleştirilen bakım ve iyileştirme çalışmalarının ortaya çıkardığı elektrik kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgi veren Gediz Elektrik, çalışmalarından önce elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri İzmirlilere bildiriyor. Duyuruları resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiren Gediz Elektrik, aynı zamanda çalışmalardan etkilenecek olan bölgedeki kayıtlı abonelerine kısa mesaj ile de bilgi veriyor. Gediz Elektrik tarafından 23 Ağustos 2022 Salı günü için yapılan açıklamaya göre, İzmir’in 30 ilçesinin 16 ilçesinde elektrik kesintisinin uygulanması bekleniyor. Bu kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise; Bayraklı, Bergama, Beydağ, Buca, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Tire ve Torbalı olarak biliniyor.

GEDİZ ELEKTRİK, ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN SONA ERECEĞİ SAATİ BİLDİRDİ

Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ilçelerin çalışmalar gerçekleştirilen bölgelerinde gün içerisinde planlı bir şekilde elektrik kesintilerine giden Gediz Elektrik, bu elektrik kesintilerinin sona ereceği saati İzmirlilerin konuyla ilgili önlem alabilmesi için belirtiyor. Gediz Elektrik tarafından açıklamaya göre, 23 Ağustos 2022 Salı günü İzmir’in Bayraklı, Bergama, Beydağ, Buca, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Tire ve Torbalı ilçelerinde kısmi olarak gerçekleşecek olan elektrik kesintilerinin en geç saat 17.30’da sona ermesi bekleniyor.