Genel

Türkiye İş Bankası’ndan İzmir’de yatırımlık tarla ve arazi ilanları! Bayındır’da tarla 1 milyon 300 bin TL’den satışa sunuldu!

Türkiye İş Bankası artan gayrimenkul fiyatları karşısında tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer alarak elinde bulunan icralık gayrimenkuller için uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Türkiye İş Bankası İzmir ilinde uygun fiyatlı gayrimenkul arayanlar için müjdesini verdi. Banka popüler yasal ihale platformlarından olan Intengo ile iş birliği yaptığını ve bu kapsamda da İzmir ilinde bulunan iki adet icralık gayrimenkul için uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR BAYINDIR’DA SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası Intengo iş birliğini duyurması ile birlikte yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Söz konusu ihalesi kapsamında İzmir ilinin Bayındır ilçesinde bulunan bir tarlayı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından satışa çıkarılmış olan tarlanın toplam kullanım alanı 11 bin 766 metrekare olarak ölçüldü. Banka tarla için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 300 bin TL, Bayındır şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 65 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR NARLIDERE’DE SATILIK ARSA VE BİNA İLANI!

Türkiye İş Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında İzmir ilinin Narlıdere ilçesinde bulunan bir binanın arsası ile birlikte satışa sunulduğunu açıkladı. Banka söz konusu gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Narlıdere’de bulunan icralık gayrimenkul için belirlemiş olduğu ihale başlangıç bedeli 10 milyon TL olarak açıklandı. Arsa üzerinde bulunan gayrimenkulün dubleks konut olduğunu belirten banka, toplam kullanım alanının 397 metrekare olduğunu bildirdi. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Atatürk Organize Sanayi Bölgesi şubesine 500 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.