Magazin

23 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye’de ilk takım oyunu oynandı! Dokunulmazlığı kim kazandı, eleme potasına giden ilk isim kim oldu?

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan ve yayınlandığı her sezon da reyting rekorlarını kırmaya başaran MasterChef Türkiye, dün akşam sezonun ilk takım oyunu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dün akşam resmen başlamış olan MasterChef Türkiye yarışması, heyecanlı anlara tanıklık etti. Haftanın ve sezonun ilk takım oyununu kazanmak isteyen yarışmacılar, tüm hünerlerini sergiledi.

İLK TAKIM OYUNU OYNANDI!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde sezonun ilk takım oyunu nihayet oynandı. Mavi takım ile kırmızı takımı ilk kez karşı karşıya getiren oyun, heyecanlı anlara şahitlik etti.

Kırmızı takımın kaptanı Serpilay ile mavi takımın kaptanı Yağız, şeflerin verdikleri 5 yemeği en iyi şekilde hazırlayabilmek adına takım arkadaşlarını yönetmeye çalıştı. Nevzine tatlısı, bamya çorbası, batırık, Ankara tava, elmalı pirinç dolması ve horozlu keşkek yemeklerinin yapıldığı gecede, takımlar yemeklerini jüri üyelerine servis ettiler.

KAZANAN BELLİ OLDU!

1 saatlik sürenin ardından 6 kalem yemeği jüri üyelerine tattıran iki takım, jüri üyelerinin değerlendirmelerini heyecan içerisinde bekledi. Jüri üyeleri bamya çorbası, horozlu keşkek, elmalı pirinç dolması ve batırık yemeklerinde mavi takımı önde görerek gecenin kazananı 4- 2’lik skor ile mavi takım olarak açıkladı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

İlk takım oyununu 4- 2 ‘lik skor ile kaybederek eleme oyununa çıkan kırmızı takım, var güçlerini ortaya koydu. İlk eleme oyununda dokunulmazlığı kazanmak ve eleme potasına girmemek adına tüm yeteneklerini sergileyen yarışmacılar, hazırladıkları tabakları jüri üyelerine tattırdı.

Eleme oyunu sonunda en iyi tabağı hazırlayarak dokunulmazlığı kazanan isim Ayaz oldu. Eleme potasına giren isimler ise Fatma Nur ile Kaan oldu.