Magazin

Hande Erçel’den yat partisi! Arkadaşlarını ve ailesini topladı, milyon TL’lik masraf yaptı!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan ve özellikle son dönemlerde rol aldığı projeler ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Hande Erçel, magazin basını tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Son olarak eski aşkı ünlü oyuncu Kerem Bursin ile rol aldığı “Sen Çal Kapımı” isimli FOX TV dizisinde rol alan ve dizinin yurtdışı ülkelerinde yayınlanmasının ardından dünü ülke sınırlarını aşmayı başaran Hande Erçel, yapımcıların ve ünlü firmaların gözde isimlerinden birisi oldu. Ünlü bir mücevher firması ile anlaşmaya varan ve firmanın reklam yüzü olan Erçel, o günden sonra servetine servet eklemeye başladı.

14 Haziran tarihinde Türkiye pazarına dahil olan Disney Plus platformunun anlaşma imzaladığı ilk Türk oyunculardan birisi olan Hande Erçel, platformda henüz bir projeye imza atmamış olsa da firmanın yüzü oldu ve reklam filmlerinde rol almaya başladı. Güzelliği ve yeteneği ile herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu, özel yaşamı ile de dikkat çekmeyi başardı.

Ablası Gamze Erçel’in kızı Aylin Mavi ile yaptığı paylaşımlar sayesinde ne kadar iyi bir teyze olduğunu gözler önüne seren Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde yılın yorgunluğunu atmak için bir tatile çıktı. Tatil programına ailesini ve yakın dostlarını da dahil eden Hande Erçel’in kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

TEKNE TATİLİ!

Ablası ve yakın dostları ile birlikte bir tekne tatiline çıkan Hande Erçel Fethiye ve Göcek kıyılarını özel bir tekne ile gezdi. Sosyal medya hesabından tatil karelerini paylaşmayı ihmal etmeyen Hande Erçel, sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alındı.

KESENİN AĞZINI AÇTI!

Tekne tatilinin tüm masraflarını üstlendiği öğrenilen Hande Erçel’in, kesenin ağzını açtığı ve tatil için 2 milyon TL ödediği ortaya çıktı.

İSTANBUL’A GERİ DÖNDÜ!

İstanbul’da gerçekleşen çekimlere katılmak için tatilini yarıda kesen Hande Erçel’in, yakın dostlarının ve ailesinin kendi kiraladığı tekne ile tatile devam ettikleri öğrenildi.