Magazin

Usta oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan’dan skandal cevap: “Üstüme bir şey giymedim!”

Yıllardır sektörde bulunan ve birçok projeye imza atan usta oyuncu Hamdi Alkan, son dönemlerde imzası bulunan projelerden çok özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Büyük bir aşk ile hayatını birleştirdiği oyuncu Selen Görgüzel ile geçtiğimiz aylarda boşanan Hamdi Alkan, boşanmanın ardından bazı maddi konular ile adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir iddia ile gündeme gelen Hamdi Alkan’ın, eski eşi Selen Görgüzel ve Görgüzel’in ilk evliliğinden olan kızı için ödediği özel sağlık sigortası primlerini iptal ettiği ileri sürülmüştü. Konuya ilişkin henüz bir açıklamada bulunmamış olan Hamdi Alkan, bu tavrı ile sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı tarafından haklı bulunurken, büyük bir kısmı tarafından da eleştirilmişti.

Kendi yaşamının yanı sıra kızı Zeynep Alkan’ın yaşamı ile de gündemde kalmaya devam eden Hamdi Alkan, iyi ve destekleyen bir baba olduğunu her fırsatta gözler önüne serdi. Oyunculuk yapan Zeynep Alkan’ın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programı ise sosyal medyada gündem oldu.

Babasının izinden giderek oyuncu olmaya karar veren ancak rol aldığı projelerden ziyade yaşam tarzı ile gündemde kalmaya devam eden Zeynep Alkan, geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katıldı. Alkan’ın programda yaptığı açıklamalar olay oldu.

İÇ ÇAMAŞIRINI GÖSTERDİ!

Sunuculuğunu Emrah Günel’in üstlendiği bir YouTube programına katılan Zeynep Alkan açıklamaları ile programa damga vurdu. Günel’in “ne renk iç çamaşırı giydin?” sorusuna uygulamalı cevap veren Zeynep Alkan, alt iç çamaşırını gösterdi.

“ÜST İÇ ÇAMAŞIRIN HANGİ RENK?”

Alt iç çamaşırını gösteren Zeynep Alkan’a yeni bir soru daha yönelten Emrah Günel, Alkan’ın üst iç çamaşırının rengini sordu.

ŞAŞIRTAN CEVAP!

Zeynep Alkan üstüne bir şey giymediğini bu yüzden de gösteremeyeceğini ifade ederek kahkahalara boğuldu.