EkonomiKamu

Bankadan promosyon ödemesi alacaklar dikkat: 41 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak!

Banka promosyonları ile ilgili açıklama yapıldı. Son günlerde çok konuşulan banka promosyonlarında bir rekor kırıldı. Bankaların emeklilere ödediği promosyon rakamlarında 750 TL ile başlayan ödemeler 8 bin TL seviyelerine çıktı. Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ‘Maaş Promosyon İhalesi’nin ardından Anadolu Üniversitesi çalışanları 41 bin 500 TL ile promosyon alacağı bildirildi.

41 BİN 500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ İLE REKOR KIRILDI

Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ‘Maaş Promosyon İhalesi’nin ardından 41 bin 500 TL ile promosyon rekoru kırıldı.

Anadolu Üniversitesi’nde çalışan personeller için yapılan promosyon görüşmeleri sona erdi. Banka ile devam eden ‘Maaş Promosyon İhalesi’nin ardından 41 bin 500 TL ile Türkiye rekoru kırıldı.

Öte yandan Adalet Bakanlığı çalışanları da bu yıl yüksek miktarda promosyon ödemesi alacak. Bakanlık çalışanlarına 25 bin TL’lik ödeme yapılacak.

Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmaya göre personele eşit ve tek seferde 25.000 TL promosyon ödenecek. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.