Ekonomi

Bugün sıfır otomobil aldıracak bir kampanya açıklandı: Dacia’ları şimdi alan vatandaşlar, ödemeye 2023 yılında başlıyor! Üstelik…

Bir süredir artan sıfır otomobil piyasası satışları düşüşe geçen otomobil markalarını harekete geçirdi. Arka arkaya sıfır otomobillerde kampanyalar düzenleyen otomobil markalarına bu ay itibariyle Dacia markası da eklendi. Sıfır otomobil alımlarında taksit ödeme seçeneği sunan Dacia, aynı zamanda yakıt puanı da hediye etmeye başladı.

DACİA’NIN AĞUSTOS AYI KAMPANYASI İÇİN SON GÜNLER

Ağustos ayında 2022 model yılı Dacia alanlar özel bir kampanya geliştirmiş olan Dacia otomobil markası, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar Dacia Finans’tan kredi kullanılarak araç satın alacak olan herkese 2023 yılına kadar kredi taksiti öteleme imkanı sunmaya başladı. 023 Ocak ayına kadar ertelenen kredi taksiti ödemelerine ek olarak Dacia 2022 model araç satın alacaklara kurum, 1.500 TL değerinde yakıt hediyesi vereceğini duyurdu.

ARTI 1 YIL UZATILMIŞ GARANTİ VE İLK PERİYODİK BAKIM PAKETLERİ FIRSATLARINDAN DA YARARLANILABİLİYOR

Taksit öteleme kampanyasının yanı sıra Dacia Finans’tan “Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım)” paketlerinin alımlarını gerçekleştiren müşterilerine yakıtı hediye eden Dacia, bu yakıt puanlarını üstelik 6 ay boyunca hediye etmeye devam ediyor. Ancak, bu ürünlerden herhangi birini satın almayan vatandaşlar, yakıt hediyesinden yararlanamazken, taksit öteleme hakkını kullanabiliyor.

KAZANILAN YAKIT PUANLARI TOTAL’DE KULLANILABİLİYOR

Kampanyası kapsamında araçlarına bakım satın alanlara 6 ay boyunca her ay 250 TL olmak üzere toplamda 1.500 TL değerinde yakıt hediyesi veren Dacia, bu kampanya kapsamına TOTAL ile işbirliğine gitti. Kampanyası kapsamında kazanılan yakıt puanı her ayın 7’sinde müşterisinin Club TOTAL hesabına aktaracağını duyuran Dacia, akaryakıt puanların hem benzin hem motorin hem de otogaz alımlarında kullanılabileceğini duyurdu.