Ekonomiİzmir Haberleri

Vakıfbank satılık konut ilanları: 2+1 dairenin sahibi olabilmek için 30 bin TL yatırmak yeterli!

İzmir ilinin iki farklı bölgesinde uygun fiyatlı daire satışı gerçekleştireceğini duyuran kamu bankası Vakıfbank, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu konut ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İZMİR TİRE’DE SATILIK 2+1 İCRALIK DAİRE!

Vakıfbank İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan 2+1 büyüklüğünde bir daireyi satışa çıkardığını belirtti. Satış işleminin e- ihale yolu ile gerçekleşeceğini belirten kamu bankası, Intengo ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İzmir- Tire Atatürk Mahallesi adresinde bulunan dairenin toplam kullanım alanı 84 metrekare olarak açıklandı. Daire için istenen ihale başlangıç bedelini 600 bin TL olarak açıklayan kamu bankası, ihaleye katılarak teklif verebilmek için Tire şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 30 bin TL olarak belirledi.

İZMİR KARŞIYAKA’DA SATILIK 2+1 İCRALIK DAİRE!

Vakıfbank İzmir- Tire ihalesinden sonra bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesinin de Intengo üzerinden düzenlendiğini açıklayan banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından düzenlenen ikinci Intengo ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün, daire olduğu öğrenildi. Dairenin 2+1 büyüklüğünde olduğunu belirten kamu bankası, icralık konutun dubleks yapıda olduğunu ifade etti.

İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde bulunan icralık dubleks dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, dairenin toplam kullanım alanını 120 metrekare olarak açıkladı. Daire için istenen ihale başlangıç bedeli 1 milyon 500 bin TL, ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için Nokta şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 75 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK INTENGO İZMİR İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu konut, dükkan, arsa, tarla ve araç ihalelerine katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, sahibi olmak istedikleri gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelini ilgili banka şubesine bizzat yatırmaları gerekmektedir. Teminat bedelinin fiilen yatırılmasının ardından banka yetkilisi ile imzalanan gayrimenkul satış sözleşmesi, Intengo şifresine sahip olunmasını sağlayacak ve ilgili şifreyi kullanarak sistem üzerinden online fiyat teklifi verilebilecektir.