Ekonomiİzmir Haberleri

Anadolubank, Burgan Bank ve Odeabank İzmirliler için uygun fiyatlı gayrimenkul ilanları yayınladı! Yatırımlık tarla 290 bin TL, tripleks dükkan…

Anadolubank, Odeabank ve Burgan Bank anlaşmalı oldukları yasal ihale platformları üzerinden yeni ihaleler düzenlediklerini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK İZMİR İCRALIK GAYRİMENKUL İLANI!

Anadolubank elinde bulunan icralık tarla için Bankadan isimli platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu tarlanın İzmir ilinin Kiraz ilçesinde olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Anadolubank tarafından satışa çıkarılmış olan tarlanın toplam kullanım alanı 6 bin 316 metrekare olarak açıklandı. Banka ilgili tarlanın ihale başlangıç bedelini 290 bin TL, hizmet bedelini ise 10 bin 266 TL olarak belirledi.

ODEABANK İZMİR İCRALIK GAYRİMENKUL İLANI!

Odeabank teminat olarak almış olduğu ancak borçların ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda kaldığı icralık dükkanlardan birini satışa çıkardı. Bankadan isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlenmiş olan ihalenin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Odeabank Bankadan platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık dükkanın İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunduğunu açıkladı. Toplam kullanım alanı 149 metrekare olarak belirlenmiş olan dükkanın tripleks yapıda olduğunu belirten banka, dükkan için istenen ihale başlangıç bedelini 1 milyon 250 bin TL, teminat bedelini 37 bin 500 TL ve hizmet bedelini 59 bin TL olarak duyurdu.

BURGAN BANK İZMİR İCRALIK GAYRİMENKUL İLANI!

Burgan Bank da Odeabank ve Anadolubank gibi İzmir ilinde bulunan bir icralık gayrimenkul için ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesini Intengo platformu üzerinden düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, dükkan nitelikli olduğu bildirildi. İzmir ilinin Torbalı ilçesinin Ayrancılar Mahallesi’nde olan icralık dükkanın toplam kullanım alanını 52 metrekare olarak açıklayan Burgan Bank, dükkan için istenen ihale başlangıç bedelini 320 bin TL, ihaleye katılmak için yatırılması gereken katılım bedelini ise  15 bin 104 TL olarak belirledi.