Magazin

Hadise’den meslektaşı ve hemcinsi Gülşen’e destek: “Size soruyorum kadınları vahşice öldüren, ‘iki ay yatar çıkarım’ diyen…”

Son dönemlerde sahnede tercih ettiği açık kıyafetler sebebi ile resmen bir hedef haline getirilen ve ne giymesi gerektiğine başkaları tarafından karar verilmeye çalışılan ünlü şarkıcı Gülşen, bir süredir kendisi için başlatılan linç kampanyalarına rağmen duruşundan ödün vermeyerek kendi bildiği yolda sanatını icra etmeye devam etti.

Sosyal medya kullanıcılarının bir kesimi tarafından eleştirilen ancak daha büyük bir kısmı tarafından destek gördüğü, konser verdiği alanların dolması ile gözler önüne serilen ünlü şarkıcı Gülşen, iki gün önce bir video ile gündeme geldi. Sonradan nisan ayında çıktığı bir sahnede çekildiği öğrenilen ancak yeniymiş gibi servis edilen videoda “İmam Hatip’te okumuş o, sapıklığı oradan geliyor” cümlesini sarf ettiği görülen Gülşen, önü arkası belli olmayan görüntüler sebebi ile büyük bir suçlama ile karşılaştı.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran ve ilgili okuldan mezun olan vatandaşları oldukça sinirlendiren sözler, Gülşen’in hakkında soruşturulma başlatılmasına sebep oldu. Ünlü şarkıcı hakkında dün akşam savcılık tarafından resmi bir karar verildi.

ÜNLÜ ŞARKICI GÜLŞEN TUTUKLANDI!

Sahnede sarf ettiği cümleler sebebi ile hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, dün akşam gözaltına alındı. İfadesini verdikten sonra ışık hızı ile tutuklanan Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürüldü.

HADİSE’DEN MESLEKTAŞINA DESTEK!

Gülşen’in tutuklanmasının ardından Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Hadise, şu ifadeleri kullandı: “Özür dilemek büyük bir erdemdir, dilenmelidir ki dilendi de. Size soruyorum, kadınları vahşice öldüren, iki ay yatar çıkarım diyen adamları, çocuklarının yanında karısını döven adamları bugün Gülşen’in tutuklandığı gibi tutuklasalardı, bugün kaç tane kadın hayatta olurdu?”

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI!

Gülşen hakkında verilen tutuklama kararı, sosyal medya kullanıcılarını da ayağa kaldırdı. Gülşen’in nakledildiği cezaevinin önünde bekleyen hayranları, ünlü şarkıcıya destek verdi.