Magazin

Şoke eden Gülşen’in tutuklanma kararının ardından savcılık ifadesi ortaya çıktı! Gülşen’in özrünü kabul etmeyen savcılık…

90’lı yıllardan bu yana sahnelerde olan ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra kendine has tarzı ile de dikkat çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam herkesi şaşkına çeviren karar sonucunda tutuklandı. Gülşen’in savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı.

O VİDEODAN SONRA GÖZALTINA ALINDI!

Nisan ayında kapalı bir mekanda vermiş olduğu konser sırasında çekilen görüntülerinin aylar sonra sosyal medyaya düşmesi ile birlikte gündeme gelen Gülşen, videoda sarf ettiği cümleler sebebi ile dün akşamüzeri gözaltına alındı. Önü ve arkası belli olmayan videoda “İmam Hatip’te okumuş, sapıklığı oradan geliyor” cümlesini kurduğu görülen Gülşen, bu sebep ile savcılığa ifade verdi.

TUTUKLANMA KARARI VERİLDİ!

Instagram hesabından yayınlamış olduğu özür mesajına rağmen hakkında tutuklanma kararı verilen şarkıcı Gülşen, sosyal medyanın ayağa kalkmasına sebep oldu. Gülşen’in sözlerini din ile bağdaştırıp, saygısızlık olarak gören ve kararın yerinde olduğunu düşünen kesimden daha fazlası, “Gülsenserbestbırakılsın” hastagi altında ünlü sanatçıya destek verdi.

Tutuklanma kararının ardından ekipler ile birlikte yola çıkan Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürüldü.

SAVCILIK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Dün gece saatlerinde hakkında tutuklanma kararı verilen şarkıcı Gülşen’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre Gülşen savunmasında şu ifadeleri kullandı: “Orkestramda “imam” lakaplı Miraç adında bir arkadaşım var. Ben orkestrama hitaben ‘beni seyircilerimin arasına omuzlarınızda taşıyın’ dedim. Bunun üzerine bana orkestra arasından ‘imam taşısın’ şeklinde cevap gelince bahse konu olan konuşma Miraç ile aramızda geçti. Bu konuşma konsere katılanlara ya da medyaya hitaben yaptığım bir konuşma değildir. Ben ülkesini seven, fırsat eşitliğine inanan, kimseyi ayırıp örselemeyen bir sanatçıyım. Bu kısa görüntünün aylar sonra provakatif amaçlı servis edildiğini düşünüyorum.”