İzmir Haberleri

26 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik kesintileri kapsamında sık sık elektrik enerjisini sağlayacağını üstlendiği İzmirlileri bilgilendiren GDZ Elektrik, özellikle elektrik çalışmaları kapsamında ortaya çıkan planlı kesintiler için çalışmalarından saatler öncesinde bilgilendirmeler gerçekleştiriyor. GDZ Elektrik’in gerçekleştirdiği bilgilendirmelere göre, bugün İzmir’in tam 21 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanıyor.

26 AĞUSTOS 2022 CUMA İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Gerçekleşen elektrik kesintilerine ilişkin çalışmalarından en az 48 saat öncesinde İzmirlilere konuyla ilgili bilgilendirme gerçekleştiren GDZ Elektrik, elektrik kesintilerine ilişkin tüm detayları resmi web sitesi aracılığıyla başkentlilere duyuruyor. Web sitesinin yanı sıra bölgelerinde elektrik kesintileri gerçekleşmesi halinde kayıtlı abonelerin kısa mesaj ile de bilgi veren GDZ Elektrik, İzmirlilerden yaşanacak elektrik kesintilerine karşı önlem almasını talep ediyor. GDZ Elektrik’in 26 Ağustos 2022 Cuma günü gerçekleştirdiği bilgilendirmeye göre ise, bugün 21 ilçede elektrik kesintileri yaşanıyor. İzmir’de elektrik kesintilerinden etkilenen ilçeler ise; Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Torbalı ve Urla ilçeleri oluyor.

26 AĞUSTOS 2022 CUMA İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK, ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Elektrik kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgilendirme sağlayarak, kesintilere karşı İzmirlilerin önlem alabilmesini kolaylaştıran GDZ Elektrik, kesintilerin ne zaman başlayıp, ne zaman sona ereceğine ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştiriyor. Bu bilgilendirme doğrultusunda GDZ Elektrik tarafından 26 Ağustos 2022 Cuma günü İzmir ilinin Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Torbalı ve Urla ilçelerinde gerçekleştirilen elektrik çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintileri en geç saat 18.00 itibariyle sona eriyor.