Ekonomiİzmir Haberleri

İkinci el araç satın almak isteyenlerin dikkatine: İzmir’de 2012 model Ford aracın fiyatı, iki günlüğüne 81 bin TL’ye düştü!

Kamu bankalarından Ziraat Bankası, elinde bulunan icralık araçlar için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINI DÜŞÜRDÜ!

Ziraat Bankası yeni dönemde birçok faktöre bağlı olarak yükselişe geçen araç fiyatlarına karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka elinde bulunan 2012 model icralık araçlar için yeni ihaleler düzenlendiğini duyurdu. Araçların fiyatlarının piyasanın oldukça altında olduğu gözlendi.

ZİRAAT BANKASI İKİNCİ EL ARAÇ İHALELERİ!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden yeni ikinci el araç ihaleleri düzenlediğini duyurduktan sonra söz konusu ihalelere ilişkin ayrıntılı bilgileri paylaştı. Banka söz konusu icralık araçlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

  • 2012 model Ford Transit Connect Van: İhale başlangıç bedeli 81 bin TL, teminat bedeli 4 bin 860 TL
  • 2012 model Fiat Ducato Maxi Van: İhale başlangıç bedeli 225 bin TL, teminat bedeli 13 bin 500 TL

ZİRAAT BANKASI’NIN İKİNCİ EL ARAÇ İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Ziraat Bankası’nın Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci el araç ihalelerine katılım sağlamak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, ilk olarak ilgili araç için duyurulmuş olan teminat bedelini banka şubesine şahsen yatırmaları gerekmektedir. Teminat bedelinin yatırılmasından sonra banka sorumlusu ile araç satış şartnamesi imzalanmalı ve imza işlemi sonrasında iletilmiş olan Intengo giriş bilgileri ile platformda oturum açılmalıdır.

Banka tarafından iletilmiş olan Intengo giriş bilgileri aracılığı ile platformda oturum açılmasından sonra teminat bedeli yatırılmış olan araç için online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir. İhale sonunda en yüksek fiyat teklifine sahip olan katılımcı, ikinci el aracın yeni sahibi olacaktır.