Ekonomiİzmir Haberleri

Ziraat Bankası icralık konut ilanlarını yeniledi! İzmir Karabağlar’da üç adet konut satışa çıktı! 128 metrekarelik dubleks daire 950 bin TL!

Ziraat Bankası İzmir Karabağlar’da icralık daire satışına başladığını duyurdu. Banka ihale yolu ile satışa sunulmuş olan dairelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLAR’DA İCRALIK DAİRE İHALELERİ!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası, ağustos ayının tamamlanmasına günler kala yeni bir duyuru yayınladı. Kamu bankası yayınlamış olduğu yeni duyuru kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulleri, ihale yolu ile satışa sunduğunu duyurdu.

ZİRAAT BANKASI İZMİR- KARABAĞLAR KONUT İHALELERİNİN AYRINTILARI!

Ziraat Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu icralık konut ihalelerinin ayrıntılarını paylaştı. Banka gayrimenkullerin özelliklerini ve ihale detaylarını şu şekilde belirledi:

  • İzmir Karabağlar 128 metrekare satılık dubleks: İhale başlangıç bedeli 950 bin TL, teminat bedeli 57 bin TL
  • İzmir Karabağlar 126 metrekare satılık daire: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 85 bin TL, teminat bedeli 65 bin 100 TL

ZİRAAT BANKASI İZMİR- KARABAĞLAR KONUT İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın anlaşmada olduğu Intengo simli online ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu konut ihalelerine katılabilmenin yollarını arayan tüketiciler ve yatırımcılar, ayrıntılı bilgilere ulaşabilmek için araştırmalar yapmaya başladı. Kamu bankası yayınlamış olduğu duyuru ile birlikte soru işaretlerine açıklık getirdi.

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu üzerinden yayınlamış olduğu ihalelere katılabilmek için öncelikle bankanın belirlemiş olduğu teminat bedellerinin şahsen banka hesabına yatırılması gerekmektedir. Yatırım işlemlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmalıdır.

Banka yetkilisi sözleşmenin imzalanmasının ardından kayıtlı olan cep telefonuna ve e- mail adresine Intengo şifresi gönderecektir. T.C. kimlik numarası ve banka yetkilisi tarafından iletilmiş olan şifre aracılığı ile Intengo sistemine giriş yaparak, teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilecektir.