Magazin

Elçin Sangu’dan Nagehan Alçı’ya şok cevap: “Yemezler demokrat tavırları!”

İki gün önce tutuklanan Gülşen’in ardından resmi Twitter hesabından yeni bir paylaşım yayınlayan Nagehan Alçı’ya, oyuncu Elçin Sangu’dan hiç beklenmeyen bir cevap geldi.

NAGEHAN ALÇI’DAN GÜLŞEN’E DESTEK!

Nisan ayında verdiği konserde İmam Hatip mezunlarına yönelik kullandığı cümleler sebebi ile hakkında soruşturma başlatılan ve iki gün önce de hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Gülşen, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gülşen’in tutuklanmasının ardından ünlü şarkıcıya destek veren isimlerden birisi de Nagehan Alçı oldu. Alçı, aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Siyasi konulara ilişkin yaptığı paylaşımlar ve söylediği sözler ile gündemde kalan ve birçok kişi tarafından da ağır eleştirilen Nagehan Alçı, Gülşen’in tutuklanma kararının ardından şu ifadeleri kullandı: “Gülşen’in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti. Yargısal aşırılık bu. Yapmayın etmeyin sayın savcılar, sayın hakimler. İnsaf lütfen. Adalet mi şimdi bu? Gülşen’in sözleri çok çirkinde ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı….”

ELÇİN SANGU’DAN ŞOK ÇIKIŞ!

Nagehan Alçı’nın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma, ünlü oyuncu Elçin Sangu’dan anından cevap geldi. Sangu, Nagehan Alçı’nın yapmış olduğu paylaşımın altına şu yorumu bıraktı: “Hakaret içermeyen twit attığım için beni savcılığa verdiğinde; 1) yurtdışına çıkma yasağı, 2) kişisel eşyalarıma (laptop, telefon, pc) el konulmasını istemek, 3) kocanı da işin içine katmak, 4) gizlilik kararı istemek aşırılık değil mi? Yemezler demokrat tavırları…”

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN OYUNCUYA DESTEK!

Bugüne kadar birçok konu ile ilgili olarak sarf etmiş cümleler sebebi ile gündeme gelen ve oldukça eleştirilen Nagehan Alçı, Elçin Sangu’nun yorumu sonrasında da ağır eleştirildi. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Elçin Sangu’nun paylaşımına destek vererek Nagehan Alçı’nın samimi olmadığını düşündü.