İzmir Haberleri

27 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Bir süredir İzmir’de devam eden elektrik altyapısı şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintileri, İzmirlilerin en sıcak gündemini oluşturmaya devam ediyor. Daha güçlü bir elektrik enerjisi için gerçekleştirilen bu çalışmalara hafta sonunda da devam eden GDZ Elektrik isimli özel elektrik dağıtım şirketi, bu çalışmaları kapsamında ortaya çıkan planlı elektrik kesintilerine ilişkin bir bilgilendirme duyurusu yayınlamış bulunuyor.

27 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili çalışmalarından önce İzmir’deki vatandaşları bilgilendirmek için resmi web sitesinden çeşitli duyurular yayınlayan GDZ Elektrik, bu duyurular içerisinde elektrik kesintilerinin nedenlerine ve kesintilerinden etkilenecek olan bölgelere yer veriyor. 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü için de bir duyuru yayınlamış olan GDZ Elektrik, bugün İzmir’de bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 17 ilçede elektrik kesintisi uygulamasına gidiyor. Kesintiden etkilenecek olan ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Aliağa, Balçova, Bayındır, Beydağ, Bornova, Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı ilçeleri olarak açıklanmış bulunuyor.

27 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili yayınladığı duyurularda sadece kesintilerin nedenlerine ve kesintilerin etkili olacağı bölgelere yer vermeyen GDZ Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerinin ne zaman sona ereceği bilgisini de İzmirliler ile paylaşıyor. Bu bilgilendirmeye göre, GDZ Elektrik tarafından gerçekleştirilen elektrik kesintilerinden bugün etkilenecek olan Aliağa, Balçova, Bayındır, Beydağ, Bornova, Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Torbalı ilçelerindeki kesintilerin ortalama 8 saat süreceği biliniyor. Öte yandan GDZ Elektrik, hafta sonundaki çalışmaları da dahil olmak üzere planlı olarak uyguladığı tüm çalışmalarında elektrik kesintilerini en geç saat 18.00’da sona erdiriyor.