Magazin

MasterChef Türkiye’de ilk veda gerçekleşti! Somer Şef’in imza yemeğini başarılı bir şekilde yapamayan o isim, yarışmaya veda etti!

Ekranların sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. 6 eleme adayını karşı karşıya getiren yeni bölüm, heyecanlı dakikalara şahitlik etti. Gecenin sonunda ise yarışmaya ilk haftadan veda eden isim belli oldu.

ELEME ADAYLARI KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Geride bıraktığımız hafta içerisinde sezonun ilk takım oyunları ile izleyicilerin karşılarına çıkan MasterChef Türkiye 2022 yarışmacıları, heyecanlı anlara şahitlik etti. Düzenlenen takım oyunlarından ikisini kırmızı takımın birisini ise mavi takımın kaybetmesi sonucunda toplamda 6 eleme adayı potaya girdi.

Kırmızı takımdan Dilan, Fatma Nur, Kaan ve Büşra, mavi takımdan ise Şeyma ve Gamze, MasterChef Türkiye yarışmasının 2022 sezonunun ilk 6 eleme adayı olarak kayda geçti. Dün akşam yayınlanan bölümde karşı karşıya gelen 6 yarışmacı, kendilerinden istenen yemeği en iyi şekilde yaparak yarışmada kalmak için kozlarını paylaştı.

SOMER ŞEF’İN İMZA YEMEĞİNİ YAPTILAR!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde karşı karşıya gelen 6 eleme adayından Somer Sivrioğlu’nun hazırlamış olduğu imza yemeğini yapmaları istendi. Hem tat hem de görsel açıdan Somer Şef’in tabağı ile örtüşen bir tabak hazırlamak için var güçlerini ortaya koyan eleme adayları, heyecanlı dakikalar geçirdi.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Sürenin sonunda tabaklarını tek tek jüri üyelerinin karşısına çıkaran eleme adayları için gergin dakikalar başladı. 6 eleme adayından en iyi tabağı çıkaranın Büşra olduğunu belirten jüri üyeleri, daha sonrasında da Gamze ve Dilan’ın yukarı çıkmasını söyledi. Fatma Nur, Şeyma ve Kaan arasında yaşanan son eleme etabının ardından yarışmaya ilk haftadan veda eden isim Şeyma olarak açıklandı.