Magazin

Son dakika: Şarkıcı Gülşen’in tutukluluk haline son verildi! Ünlü popçu tahliye edildi!

Bir süredir hakkında yapılan haberler ile gündeme gelen şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz hafta ani bir karar ile tutuklanarak cezaevine götürülmüştü. Kararın itirazı ile birlikte bugün görülen mahkeme sonucunda, beklenen haber geldi.

GÜLŞEN HAKKINDA TAHLİYE KARARI VERİLDİ!

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir video kaydı sonrasında hakkında soruşturma başlatılan ve soruşturma kararından bir gün sonra da apart topar emniyete götürülen Gülşen, ifadesinin hemen ardından jet hızı ile tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürülmüştü.

Gülşen hakkında verilen tutuklama kararı sosyal medya kullanıcılarını ve şarkıcının meslektaşlarını ayağa kaldırırken, Gülşen’in avukatları karara itiraz etti. Kararın itirazına ilişkin mahkeme az önce görüldü.

Şarkıcı Gülşen’in tutukluluk kararına itiraz edilmesi sonucu az önce görülen mahkeme, nihai kararı verdi. Karar sonucunda Gülşen’in tahliye edildiği duyuruldu.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI DESTEK OLDU!

Gülşen’in sözlerini haklı bulmasalar da hakkında verilen kararın tutukluluk olmaması gerektiğini savunan sosyal medya kullanıcıları, tahliye kararından sonra destek mesajları yayınlamaya başladı. Gülşen’in tahliye kararı, meslektaşları arasında da sevinç ile karşılandı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta sosyal medyaya düşen bir video kaydı, ortalığı bir anda karıştırmıştı. Nisan ayında bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Gülşen’in bulunduğu videoda kullanmış olduğu cümleler, şarkıcı hakkında soruşturma başlatılmasına ve bir gün sonra da Gülşen’in tutuklanmasına sebep olmuştu.

10 saniyelik kısa bir video kaydında Gülşen’in “İmam Hatip’te okumuş o, sapıklığı oradan geliyor” cümlesini kurduğu duyulurken, videonun öncesinde ve sonrasında kurulan cümleler kayda alınmamıştı. Bu durum Gülşen dahil olmak üzere pek çok sosyal medya kullanıcısının dikkatini çekmiş ve görüntülerin tamamen provokasyon amacı ile servi edildiğinin düşünülmesine sebep olmuştu.