Gündem

Okulların açılması yaklaşırken, kırtasiye ürünlerindeki kampanyalar da artmaya başladı: Özellikle TEB’in kampanyası 210 TL’yi cepte tutacak!

Okulların açılacağı tarihin başlamasıyla birlikte bankaların sektörel kampanyaları da sıklaşmaya başladı. Yeni bir kampanya düzenleyen TEB, geçtiğimiz hafta itibariyle okul kampanyasının startını verdi. Bu kampanya kapsamında kredi kartı sahibi olan müşterilerine 210 TL bonus hediye edecek olan TEB, şartlarını da açıkladı.

TEB, OKUL KAMPANYASINI BAŞLATTI

Yeni bir kampanya ile kullanıcılarının karşısına çıkan TEB, bankasından kredi kartı sahibi olan banka müşterilerine 19 Ağustos 2022 tarihinden 18 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek yeni bir kampanya ile seslendi. TEB’in gerçekleştirdiği duyuruya göre, belirlenen tarihler arasında market, giyim, kırtasiye, kozmetik ve aksesuar sektörlerinden tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde ilk harcama hariç olmak üzere her harcamaya 15TL, toplamda ise 210 TL Bonus kazanabileceği öğrenildi.

TEB’İN KAMPANYASINA KATILIM ŞARTI KONDU

Kampanyası kapsamında katılım şartı koyan TEB, ilk harcama öncesi müşterilerinin kampanyaya katılması gerektiğini hatırlattı. Bu kapsamda TEB’liler kampanyaya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan katılım sağlayabileceği gibi DERS yazıp 4616’ya SMS göndererek de katılabiliyor. Öte yandan TEB müşterilerinin kampanyaya SMS ile katılım sağlayabilmesi için kısa mesaj attıkları cep telefonunun bankada kayıtlı olması gerekiyor.

KAMPANYA SAAT HARCAMALARINI TUTARA DAHİL ETMİYOR

Kampanya kapsamında detayları kamuoyu ile paylaşmış olan TEB, kampanyasını müşteri bazlı olarak düzenlediği için her banka müşterisine bu kampanya kapsamında en fazla 210 TL Bonus hediye ediyor. Ek kartların kampanyaya dahil olmasına izin veren TEB, bu dahilliği asıl kart sahibi üzerinden gerçekleştiriyor. Banka kartları, sade kartlar ve ticari kredi kartlarını kampanyaya dahil etmeyen TEB, sadece yurtiçindeki harcamalara ödül verirken; mail order ile yapılan ödemelere Bonus hediye etmiyor. Öte yandan kampanyanın saat harcamalarında geçerliliği bulunmuyor.