Ekonomiİzmir Haberleri

Odeabank İzmir’de düşük fiyatlı dükkan satışını başlattı: Karabağlar’da 176 metrekarelik dükkan, 351 bin TL’den satışta!

Odeabank İzmir ilinin aynı bölgesinde bulunan iki icralık gayrimenkulün satışı için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ODEABANK’TAN İZMİR’DE İKİ YENİ İHALE DUYURUSU!

Odeabank iş birliği yapmış olduğu Intengo platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlemiş olduğunu açıkladı. İlgili ihalelere konu olan gayrimenkullerin dükkan nitelikli olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ODEBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA 176 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Odeabank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan dükkan nitelikli bir gayrimenkul olduğu öğrenildi. Banka ilgili dükkana ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank Karabağlar ilçesinin Devrim Mahallesi’nde bulunan 1 odalı dükkanın toplam kullanım alanını 176 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, kredi kullanarak dükkana sahip olunabileceğini belirtti.

Odeabank Karabağlar- Devrim Mahallesi’nde bulunan 176 metrekarelik dükkanın ihalesi için başlangıç bedelini 351 bin TL olarak belirledi. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedeli ise 10 bin 530 TL olarak açıklandı.

ODEABANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA 81 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Odeabank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün de İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan dükkan nitelikli bir gayrimenkul olduğu öğrenildi. Banka ilgili dükkana ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank Karabağlar ilçesinin Devrim Mahallesi’nde bulunan 1 odalı dükkanın toplam kullanım alanını 81 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, kredi kullanarak dükkana sahip olunabileceğini belirtti.

Odeabank Karabağlar- Devrim Mahallesi’nde bulunan 81 metrekarelik dükkanın ihalesi için başlangıç bedelini 164 bin TL olarak belirledi. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedeli ise 7 bin 741 TL olarak açıklandı.