Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir’de yatırımlık tarla ve zeytinlik ilanları: Zeytinlik 50 bin TL, tarla 290 bin TL, bahçe 85 bin TL! Bu fiyatları görmezden gelen, yatırım trenini kaçırmış olacak!

Anadolubank İzmir ikilinin iki farklı ilçesinde toplamda üç adet icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ihalelere ve alanlara ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Gelişen bankalarımızdan birisi olan Anadolubank kendi ihale platformu Anadolubank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Düzenlediği ihale kapsamında İzmir Kiraz’da bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ihaleye ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank’ın Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün tarla nitelikli olduğu öğrenildi. Söz konusu tarlanın 6 bin 319 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğunu belirten banka, verimli arazi üzerinde patateslerin ekili olduğunu ifade etti. İhale başlangıç bedeli ise 290 bin TL olarak açıklandı.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK ZEYTİNLİK İLANI!

Anadolubank’ın Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, zeytinlik bir alan olduğu öğrenildi. Söz konusu zeytinliğin İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank tarafından satışa sunulmuş olan zeytinliğin toplam kullanım alanı 910 metrekare olarak açıklandı. Banka zeytinlik alanın üzerinde yaklaşık olarak 10- 15 tane zeytin ağacının olduğunu bildirerek, alanın satışı için teklif edilebilecek olan minimum teklifin 50 bin TL olduğunu belirtti.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK BAHÇE İLANI!

Anadolubank’ın Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu son ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, bahçe niteliğinde olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan bahçelik alana ve ihalesine ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

Anadolubank’ın Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ihalede fiyat teklifine açılmış olan bahçenin toplam kullanım alanı 2 bin 742 metrekare olarak açıklandı. Bahçenin üzerinde çoğunlukla zeytin ağaçlarının ekili olduğunu belirten banka, sulama ihtiyacının doğal kaynaklardan temin edildiğini ifade etti. İhale başlangıç bedeli 85 bin TL olarak açıklandı.