Magazin

İbrahim Tatlıses’ten büyük oğlu Ahmet Tatlı’ya zehir zemberek sözler: “Artist, geldi şovunu yaptı ve gitti!” Ahmet Tatlı’dan cevap gecikmedi: “Artistlik benim mesleğim değil!”

Geçtiğimiz günlerde Bodrum- Yalıkavak yolunda korkunç bir kaza geçiren İbrahim Tatlıses, sevenlerini ve ailesini oldukça endişelendirmişti. Bir süredir küs olduğu oğlunun da kaza yerine gelmesi ile buzların eriyeceği düşünülürken, işler yine tam tersine döndü.

KÜS OLDUĞUNU UNUTUP YARDIMINA KOŞMUŞTU!

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Yalıkavak yolunda büyük bir kamyon ile çarpışan aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses, aracında 2 saat boyunca sıkışıp kalmış ve herkesin yüreğini ağzına getirmişti. Ekiplerin zorlu mücadelesinde İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak da olay yerinde bulunurken, Ahmet Tatlı da kaza haberini alır almaz babası ile küs olduğunu unutup yardımına koşmuştu.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Bir süre önce davalık olduğu ve konuşmayı da kestiği Ahmet Tatlı’nın kaza yerine ve sonrasında da hastaneye gelmesine ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmayı tercih etmeyen ve kaza sonrasında verdiği konserde tüm çocuklarına teşekkür ederken Ahmet Tatlı’yı pas geçen İbrahim Tatlıses, sessizliğini bozdu. Tatlıses, Ahmet Tatlı’ya ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Artist, artist. Geldi, yaptı şovunu gitti. Madem yanımda olmaya gelmişti gece programda neredeydi? Sabah hep birlikte kahvaltıya gittik, o zaman neredeydi?”

CEVAP GECİKMEDİ!

Babası İbrahim Tatlıses’in kendisi hakkında söylediği sözlere sessiz kalamayan Ahmet Tatlı, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımında kendi fotoğrafını yayınlayan Ahmet Tatlı, fotoğrafın altına şu notu düştü: “Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlık ile okudum ve izlediğim, ısrarlı bir şekilde yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir ben bilmem, malum benim mesleğim değil. Yılların vermiş olduğu yaşanmışlık ile yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum, ayarsız terazide yürek tartılmaz…”