Magazin

29 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye kaptanlık oyunu: İkinci haftanın kaptanlık oyununu kim kazandı? Mavi ve kırmızı takım kadroları belli oldu mu?

Dün akşam oynanan kaptanlık oyununda heyecanlı anlara şahitlik eden MasterChef Türkiye yarışması, gecenin sonunda haftanın yeni takımlarını açıkladı.

KAPTANLIK OYUNU İÇİN KARŞI KARŞIYA GELDİLER!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde 18 kişilik yarışmacı kadrosu sezonun ikinci kaptanlık oyununu oynamak için karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta mavi takımın kaptanlığını kazanarak büyük bir avantaj elde eden Yağız’ın haftayı ne kadar rahat kapattığına şahitlik eden yarışmacılar, bu hafta aynı ayrıcalıklara sahip olabilmek için var güçlerini ortaya koydu.

Jüri üyeleri kaptanlık oyununun ilk etabında yarışmacılardan nohutlu tavuklu pilav yapmalarını istedi. Sürenin sonunda masalara giderek yapılan tabakları tadan jüri üyeleri, gecenin en iyi tabaklarının Metin ve Melih’e ait olduğunu açıkladı.

İKİLİ DÜEOLLO YAPILDI!

Bu sene getirilen yeni kurala göre kaptan olabilmek için ikinci etabın da oynanması gerektiğini belirten jüri üyeleri, Metin ve Melih’i bir kez daha karşı karşıya getirdiler. Poşe yumurta yapmalarını ve çatlatmadan, doğru pişerek en çok poşe yumurtayı yapan kişinin mavi takım kaptanı olacağını belirten jüri üyeleri, süreyi başlattı.

Süre boyunca yaptıkları yumurtaları arka arkaya jüri üyelerine gösteren Melih ve Metin, geceyi dostluk ile bitirdi. En çok poşe yumurtayı doğru pişirmeyi başaran isim Metin oldu.

HAFTANIN TAKIMLARI BELLİ OLDU!

Mavi takım kaptanı olan Metin, kırmızı takım kaptanlığı için Kıvanç’ı seçti. Kıvanç’ın bilgisine ve tecrübesine güvendiğini belirten Metin, zorlu bir yarış olması amacı ile onu tercih ettiğini ifade etti. Gecenin sonunda kaptanların seçimleri sonucunda oluşan kadrolar ise şu şekilde:

  • Mavi takım: Metin, Melih, Onur, Dilan, Büşra, Burak R., Görkem, Serpilay, Yağız
  • Kırmızı takım: Kıvanç, Çağatay, Gamze, Tayfun, Fatma Nur, Burak Kaya, Kaan, Ayaz, Barış