İzmir Haberleri

30 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’in elektrik dağıtım şirketi olan GDZ Elektrik, bir süredir elektrik altyapısında iyileştirmelere gidebilmek adına bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmaları bölge bölge hafta boyunca gerçekleştiren GDZ Elektrik, çalışmalar esnasında iş ve işçi güvenliği nedeniyle elektrik kesintisi uygulaması gerçekleştiriyor.

30 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Bir süredir devam eden elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan planlı elektrik kesintilerine ilişkin kayıtlı abonelerini çalışmalarından en az 48 saat öncesinde bilgilendiren GDZ Elektrik, yaşanacak olan elektrik kesintilerini kısa mesaj ile İzmirlilere bildiriyor. Aynı zamanda bu elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeleri resmi web sitesi ve mobil uygulaması aracılığıyla da kamuoyuna ulaştıran GDZ Elektrik, gerekli olan şeffaflıkta çalışmalarını yürütüyor. GDZ Elektrik’in bilgilendirmelerine göre, 30 Ağustos 2022 Salı günü İzmir’in 9 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. Yaşanacak bu elektrik kesintilerinden kısmi olarak etkilenecek olan ilçeler ise; Bayındır, Bergama, Buca, Dikili, Kemalpaşa, Kınık, Menderes, Tire ve Torbalı olarak biliniyor.

30 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Gerçekleştirilen elektrik kesintilerinin ne zaman sona ereceğine ilişkin İzmirlileri bilgilendirmeyi ihmal etmeyen GDZ Elektrik, bölgede yaşayan İzmirlilerin konuya ilişkin önlem alabilmesi için tüm detayları kamuoyu ile paylaşıyor. Bu kapsamda resmi web sitesinden yayınladığı elektrik kesintileri duyurusu içerisine planlanan kesintilerin ne zaman başlayıp, ne zaman sona ereceği bilgisini de ekleyen GDZ Elektrik, 30 Ağustos 2022 Salı günü için de bu bilgilendirmeyi gerçekleştirmiş bulunuyor. GDZ Elektrik’in bugün gerçekleştireceği ve Bayındır, Bergama, Buca, Dikili, Kemalpaşa, Kınık, Menderes, Tire ile Torbalı ilçelerini etkileyecek olan elektrik kesintileri en erken saat 09.00’da başlarken; en geç saat 18.00’da sona eriyor.