Gündem

Türkiye İş Bankası’ndan 5 bin TL kazanma fırsatından yararlanmak için son bir ay! Bir ay sonra kampanya bitecek…

Yeni müşterileri için çok özel kampanyalar hazırlamaya devam eden bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, 30 Eylül 2022 tarihine kadar Türkiye İş Bankası’na katılacak olan vatandaşlara 5 bin TL’lik faizsiz taksitli nakit avans kullandırmaya başladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN YENİ MÜŞTERİLERİNE 5 BİN TL’LİK AVANS

Yeni kampanyası ile ilk kez bankasına üye olacak olan vatandaşlara seslenen Türkiye İş Bankası, mobil bankacılık hizmeti olan İşCep’ten “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusunda bulunan vatandaşların bir kez olmak kaydıyla 5 bin TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kullanabileceğini açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası, kampanyanın son gününü 30 Eylül 2022 tarihi olarak açıkladı.

ONAYI ALANLAR TAKSİTLİ NAKİT AVANSI BİR YIL KULLANABİLİYOR

Kampanyası kapsamında yüzde sıfır faiz ile 300 TL’den 5 bin TL’ye kadar beş aylık vadeler ile taksitli nakit avans sağlayacak olan Türkiye İş Bankası, bu kampanyadan yalnızca kredi kartı başvurusu banka tarafından onaylanan yeni müşterilerinin yararlanabileceğini açıkladı. Kredi kartı başvurularını da online olarak alan Türkiye İş Bankası, bu kapsamda onayı alan yeni müşterilerinin hesabına onayı takip eden 7 gün içerisinde taksitli nakit avans tanımlamasının yapılacağını duyurdu. Öte yandan Türkiye İş Bankası, bu taksitli nakit avansın kullanımı için tanımlama işleminin ardından bir yıl süre koydu.

BAŞVURU YAPILMASI GEREKEN KREDİ KARTLARI BELLİ OLDU

Kampanyası kapsamında detaylı bir bilgilendirme yayınlayan Türkiye İş Bankası, faizsiz taksitli nakit avanstan yararlanmak isteyen vatandaşların başvurması gereken kredi kartı türlerini de açıkladı. Türkiye İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariç olmak üzere başvuru yapılan tüm Türkiye İş Bankası bireysel ve ticari kredi kartları için kampanyanın geçerli olduğu öğrenildi.