Ekonomiİzmir Haberleri

Kamu bankasından satılık villa ilanı: İzmir Urla’da 5+1 icralık villa için 212 bin 500 TL…

Intengo platformu üzerinden uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapan Vakıfbank, platform üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İCRALIK VİLLA SATIŞI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya varan kamu bankası Vakıfbank, söz konusu platform üzerinden yeni bir ihale geliştirdiğini duyurdu. Banka, ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün, villa vasıflı olduğunu bildirdi. 5+1 büyüklüğünde olan villanın toplam kullanım alanını 241 metrekare olarak açıklayan banka, villanın 5 oda, 1 salon ve 3 banyoya sahip olduğunu belirtti.

VAKIFBANK İCRALIK VİLLA İLANIN DETAYLARI

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank, Intengo üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu icralık villaya ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. Banka söz konusu 241 metrekarelik kullanım alanına sahip icralık villanın ihale başlangıç bedelinin 4 milyon 250 bin TL olduğunu bildirdi. Bu tutarı gözden çıkaran vatandaşların ihaleye katılabilmek için yatırmaları gereken teminat bedeli ise 212 bin 500 TL olarak açıklandı.

 VAKIFBANK İCRALIK VİLLA İHALESİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kamu bankası Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan 5+1 villa ihalesine katılım sağlayarak kendi mülküne sahip olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için ihale katılım detaylarını açıkladı. Banka, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu icralık villa ihalesine katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncelikle 212 bin 500 TL’lik teminat bedelini bankanın Denizbostanlı şubesine yatırmaları gerektiğini ifade etti. Yatırım işlemlerinin ardından banka sorumlusu ile araç satış sözleşmesinin imzalanması gerektiğini bildiren Vakıfbank, banka görevlisinin imza işlemlerinin ardından Intengo şifresini ileteceğini ve ilgili şifre iletim işleminden sonra platforma giriş sağlayarak söz konusu villa için online olarak fiyat teklifinin verilebileceğini bildirdi.