Magazin

Genç Şarkıcı Aleyna Tilki’den tepki paylaşımı: Şikayet edilerek kaldırtılan iç çamaşırlı pozlarına, bir yenisini daha ekledi!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram hesabından paylaşmış olduğu iç çamaşırlı fotoğraflarının sosyal medya kullanıcıları tarafından şikayet edip kaldırtılmasına, yeni fotoğraflar ile karşılık verdi.

TEPKİ GÖSTERMİŞTİ!

Bir süredir sahne şovları ve sahne kıyafetleri ile gündemde olan ve “aşırı” açık kıyafetler tercih ettiği için birçok kişi tarafından eleştirilen ünlü şarkıcı Gülşen, birçok sanatçı ismin desteğini almış ve yoluna kendi bildiği şekilde devam etmişti. Şarkıcı Gülşen hedef gösterilerek kadın şarkıcıların sahne kıyafetleri üzerinde söz hakları olduğunu düşünen bazı sosyal medya kullanıcıları, tepkilerini hesaplarında ve diğer hesaplarda paylaşılan fotoğrafların altına yaptıkları yorumlar ile gösterdi.

Kadın sanatçıların kıyafet seçimlerinin üzerinde oluşturulmaya çalışılan egemenliğe, birçok kadın ve erkek sanatçıdan tepki geldi. Bir kadının sanatçı olsun olmasın istediği şeyi giymek konusunda serbest olduğunu savunan kesim kadar sahne de olsa kadınların daha “edepli” giyinmeleri gerektiğini ileri süren bir kesim de oldu.

Sahne kıyafetlerinin üzerinden oluşturulmaya çalışılan bu algıya, birçok sanatçıdan olduğu gibi genç Şarkıcı Aleyna Tilki’den de tepki geldi. Tilki, iç çamaşırlı fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayarak durumu bir nevi sessiz bir şekilde protesto etti.

ŞİKAYET EDİLDİ!

Aleyna Tilki’nin iç çamaşırlı fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşması, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gördü. Aleyna Tilki’nin fotoğraf paylaşımlarının karşısında yer alan birçok sosyal medya kullanıcısı, her platformdan Tilki’yi linç etmeye çalıştı. Ek olarak Instagram’a şarkıcının paylaştığı fotoğrafı şikayet eden sosyal medya kullanıcıları bu isteklerinde Instagram tarafından haklı görülerek, fotoğrafın kaldırtılmasını sağladı.

YENİ PAYLAŞIM GECİKMEDİ!

İç çamaşırlı fotoğrafının sosyal medya kullanıcıları tarafından Instagram’a şikayet edilmesi ve sonuçta da kaldırtılması, Aleyna Tilki’nin tepkisine sebep oldu. Vakit kaybetmeden yeni bir iç çamaşırlı fotoğraf daha yayınlayan Aleyna Tilki “şikayet etseniz de yenilerini çekip koyabilirim” ifadelerini kullandı.