Magazin

MasterChef Türkiye yarışmasında ipler gerildi: Fatma Nur karşı takımın erkeklerini suçlarken, Burak’tan “sen çok kaşındın” tehdidi geldi!

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışmasında yarışmacılar arasında tansiyon iyice yükseldi. Fatma Nur, Yağız, Burak Kaya ve Burak Revanbaş’ın dahil olduğu gergin anlar, yakından takip edildi.

YENİ BÖLÜMDE İKİNCİ TAKIM OYUNU!

Milyonlarca kişi tarafından ilgi ile takip edilen MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Haftanın ikinci takım oyununun oynandığı yeni bölümde heyecanlı dakikalar yaşandı.

Bir önceki takım oyununda 7- 0’lık bir skor ile ağır darbe alan mavi takım yarışmacıları, dün oynanan oyunu kazanabilmek adına canlarını dişlerine taktı. Kırmızı takım yarışmacıları ise skorlarda elde ettikleri üstünlüğü korumak adına programlı çalışmaya gayret etti.

İkinci takım oyununda yarışmacılardan Hint mutfağından seçilmiş olan toplamda 7 adet tabağı hazırlamalarını isteyen jüri üyeleri, 1 saatlik süreyi başlattı.

FATMA NUR’A BURAK KAYA’DAN DESTEK!

Salı günü yayınlanan yeni bölümde haftanın ilk takım oyununu 7-0’lık bir skor ile

 

kaybederek dokunulmazlık yarışına ardından da toplu oylamaya çıkan mavi takım, Fatma Nur’un radarına takıldı. Fatma Nur Melih, Metin, Burak, Yağız ve Onur’un ortak karar ile kadın yarışmacıları eleme adayı olarak gösterdiklerini iddia etti. Burak Kaya’da “MasterFriends başladı” diyerek, Fatma Nur’a destek verdi.

Fatma Nur ve Burak Kaya’nın söylemlerine sert çık

 

an Yağız, “Fatma Nur’un ne söylediğinin farkında olduğunu düşünmüyorum şu an” dedi. Yağız Burak Kaya’nın sözlerine ise “saçma sapan şeyler alıyoruz şu an karşı taraftan. Ben öyle kıvıracak adam değilim” diyerek karşılık verdi.

BURAK REVANBAŞ İLE FATMA NUR GERİLDİ!

Yemeklerin hazırlanmaya başladığı esnada Fatma Nur’a ithamları sebebi ile kafayı takan ve karşı tezgahtan laf atan Burak Revanbaş, Fatma Nur’un “hayırdır?” tepkisi ile karşılaştı. Burak “sen çok kaşındın” diyerek Fatma Nur’a resmen gözdağı vermeye çalıştı.