Ekonomiİzmir Haberleri

Garanti BBVA ve Burgan Bank, İzmir’de icralık dükkanları satışa sundu: 52 metrekarelik dükkan, 320 bin TL!

Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediklerini belirten Garanti BBVA ve Burgan Bank, ihalelerine ve ihalelerine konu olan gayrimenkullerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA VE BURGAN BANK’TAN AYNI PLATFORMDA İCARLIK DÜKKAN SATIŞI!

Garanti BBVA ve Burgan Bank anlaşmaya varmış oldukları yasal ihale platformu Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. İzmir ilinde bulunan icralık gayrimenkullerin ihale yolu ile satışta olduklarını belirten özel bankalar, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Garanti BBVA anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden icralık gayrimenkul satışına başladığını duyurduktan sonra platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Banka İzmir’de bulunan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntılı bilgileri paylaştı.

Garanti BBVA İzmir ilinde bulunan icralık gayrimenkulün bina ve arsa olduğunu belirtti. Bin 794 metrekarelik arsanın üzerinde bulunan bina ile birlikte fiyat teklifine açıldığını belirten banka, ihale başlangıç bedelini 55 milyon TL olarak açıkladı. Banka, söz konusu ihaleye katılarak arsa ve bina için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, 2 milyon 200 bin TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

BURGAN BANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANLARI!

Ülkemizin gelişimini sürdüren özel bankalarından olan Burgan Bank da anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka İzmir ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü kapsayan ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank’ın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün, dükkan vasıflı olduğu öğrenildi. Büyükşehrin Torbalı ilçesinde olan icralık dükkanın toplam kullanım alanını 52 metrekare olarak açıklayan Burgan Banka, ihale başlangıç bedelini 320 bin TL olarak bildirdi. Banka ihaleye katılarak icralık dükkan için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların 15 bin 104 TL yatırmaları gerektiğini belirtti.