Magazin

Yasak Elma dizi setinden acı haber: O isim hayatını kaybetti! Acı haberi dizinin Yıldız’ı Eda Ece duyurdu!

Ekranların sevilen isimlerinden güzel oyuncu Eda Ece, FOX TV ekranlarında yayınlanan ve bu sene 6’ıncı sezonu ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yasak Elma dizisi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bütün yazı basketbolcu sevgilisi ile tatil yaparak geçiren ve yeni sezon için enerji depolayan Eda Ece, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça seviliyor.

Uzun yıllardır ekranlarda olan ve şu sıralar da Yasak Elma dizisinin yeni sezonu için sete çıkan ünlü oyuncu Eda Ece, dün akşam Instagram hesabından acı bir haber paylaşarak sosyal medyaya bomba gibi düştü. Ece, dizi setinden bir arkadaşının hayatını kaybettiğini açıkladı.

EDA ECE’DEN YENİ PAYLAŞIM!

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınlayan Eda Ece, bu kez kendinden alışık olduğumuz gibi eğlenceli bir paylaşım yapmayarak hayranlarını şaşkına çevirdi. Instagram hesabından bir vefat haberi paylaşan ünlü oyuncu Eda Ece, sanat dünyasını bir anda karıştırdı.

“BUNLARI YAZDIĞIMA İNANAMIYORUM!”

6 yıldır kadrosunda yer aldığı ve hem kamera önü hem de kamera arkası isimler ile ailesinden daha çok şey paylaştığı Yasak Elma dizisinin setinden acı haberi duyuran güzel oyuncu Eda Ece, herkesi şaşkına çevirdi. Eda Ece, Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımına şu notu düştü: “Yasak Elma’daki çalışma arkadaşımız Umut, gencecik yaşında aramızdan ayrıldı. Kelimeler yetmez üzüntümüzü anlatmaya, mekanın cennet olsun. Allah ailene sabır versin. Bunları yazdığıma inanamıyorum.”

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN TAZİYE MESAJLARI!

Ünlü oyuncu Eda Ece’nin acı paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları, üzüntülerini dile getirdi. Eda Ece’ye ve ekip arkadaşlarına dakikalar içerisinde binlerce taziye mesajı yağdı. Genç isimin niçin vefat ettiği ise merak konusu oldu.