Ekonomiİzmir Haberleri

Kamu bankasından İzmir’de villa ve dükkan satışı! Villa için 212 bin 500 TL, dükkan için ise 16 bin 250 TL ödemek yeterli!

Vakıfbank İzmir ilinin Urla ve Bayraklı ilçelerinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışı gerçekleştireceğini ve bu kapsamda da yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

VAKIFBANK’TAN İZMİR URLA’DA SATILIK 5+1 VİLLA İLANI!

Vakıfbank Intengo üzerinden bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Urla ilçesinde bulunan 241 metrekarelik bir villayı satışa sunduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 4 milyon 250 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR BAYRAKLI’DA SATILIK 48 METREKARE DÜKKAN İLANI!

Vakıfbank anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Bu kez düzenlemiş olduğu ihale kapsamında dükkan satışı gerçekleştireceğini belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Kamu bankasının satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkul İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde olduğu ve toplam kullanım alanının 48 metrekare olarak ölçüldüğü bildirildi. Banka ihale başlangıç bedelini 325 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK İZMİR İHALELERİNE NASIL TEKLİF VERİLİR?

Vakıfbank’ın anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlenmiş olan İzmir icralık gayrimenkul ihalelerine katılarak dükkan veya villa sahibi olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar, söz konusu ihaleler için nasıl fiyat teklifi verebileceklerini araştırmaya başladılar. Kamu bankası, yayınlamış olduğu bir metin ile konuya açıklık getirdi.

Vakıfbank İzmir ilinin Urla ilçesinde bulunan 5+1 büyüklüğündeki villanın ihalesine katılarak gayrimenkul için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, bankanın Denizbostanlı şubesine 212 bin 500 TL olarak belirlenmiş olan teminat bedelini yatırmalarını ve ardından da banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesini imzalamaları gerektiğini bildirdi.

Vakıfbank İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde bulunan 48 metrekarelik dükkanın ihalesine katılarak gayrimenkul için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, bankanın Otokent şubesine 16 bin 250 TL olarak belirlenmiş olan teminat bedelini yatırmalarını ve ardından da banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesini imzalamaları gerektiğini bildirdi.