Ekonomi

Türkiye Finans Bankası duyurdu: 55 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsalar satışta!

İcradan satışa çıkardığı gayrimenkullerin çokluğu ile vatandaşların yakından takip ettiği bankalar arasındaki yerini almaya başlamış olan Türkiye Finans Bankası, emlak sektörüne yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için iki yeni fırsat açıkladı.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI, MARDİN İLİNDEN İKİ GAYRİMENKUL İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

İhale ile satışa çıkardığı icralık gayrimenkuller arasına her geçen gün yenilerini ekleyen Türkiye Finans Bankası, iki yeni gayrimenkulü uygun fiyattan satışa çıkardığını geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştı. Gayrimenkullerin her ikisini de Mardin ilinden satışa koyan Türkiye Finans Bankası, gayrimenkullerden birinin arsa olduğunu kamuoyu ile paylaşırken; diğerinin bir işyeri olduğunu bildirdi.

Türkiye Finans Bankası’nın Mardin ilinden satışa çıkardığı uygun ihale başlangıç bedeline sahip olan ilk gayrimenkul Mardin ilinin Dargeçit ilçesinin Safa Mahallesi’nde yer alan bir arsa oldu. Arsanın imarlı olduğunu belirten ve bu arsa üzerinde bir de konut yer aldığına dikkat çeken Türkiye Finans Bankası, arsanın kullanım alanını 247 metrekare olarak ilan etti. İmarlı bu arsa için oldukça uygun bir ihale başlangıç bedeli belirleyen Türkiye Finans Bankası, bu bedeli 55 bin TL olarak belirledi.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI, 65 BİN TL’DEN İŞYERİ SATIŞA ÇIKARDI

Türkiye Finans Bankası’nın satışa koyduğu uygun fiyatlı bir diğer Mardin gayrimenkulünün bir işyeri olduğu öğrenildi. Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinin Yeni Mahallesi’nde yer alan H. Kemal Pasajı’nda bulunan bir işyeri için ihale sürecini başlatan Türkiye Finans Bankası, bu işyerinin büro niteliğinde kullanılabileceğini açıkladı. Genişliği 50 metrekare olan bu işyeri için ihale başlangıç bedelini de kamuoyu ile paylaşan Türkiye Finans Bankası, bu bedeli ise, 65 bin TL olarak ilan etti.