İzmir Haberleri

5 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’de suları sağlayan kamu kurumu olan İZSU, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerden biri olarak İzmir’in tüm ilçelerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. İlçelerde çıkan su altyapısı arızalarına müdahale eden İZSU, ilçelerde bulunan su altyapısında ara ara bakım çalışmaları da gerçekleştirebiliyor. Bu çalışmaların tamamı, İzmir’in ilçelerinde kısa süreli su kesintileri ortaya çıkarıyor.

5 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ İLÇE VE MAHALLELERDE GERÇEKLEŞECEK?

Arızaları gidermek için gerçekleştirdiği onarım çalışmalarından; iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği bakım çalışmalarına kadar ortaya su kesintilerinin çıktığı tüm çalışmalarını kamuoyu ile paylaşan İZSU, konuya ilişkin bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiriyor. Su kesintilerinin nedenlerinden etkili olacağı ilçelere kadar detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, bu bilgilendirmeyi 5 Eylül 2022 Pazartesi günü için de gerçekleştirmiş bulunuyor. Buna göre, İzmir’de bugün yaşanacak olan su kesintilerinden Aliağa ilçesi Çaltılıdere mahallesi; Foça ilçesi Cumhuriyet mahallesi; Ödemiş ilçesi Kışla, Umurbey, Cumhuriyet, Hürriyet ve Atatürk mahalleleri; Seferihisar ilçesi Tepecik, Hıdırlık ve Camikebir mahalleleri; Torbalı ilçesi Yazıbaşı mahallesi ve civarının etkilenmesi bekleniyor.

5 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

İzmir’de gün içerisinde yaşanan su kesintilerinin ne zaman sona ereceğine ilişkin de bir bilgi sağlayan İZSU, konuya ilişkin su kesintilerinden etkilenecek olan bölge halkından önlem almasını rica ediyor. Bugün gerçekleşecek olan su kesintileri incelendiğinde ise, Torbalı ilçesi Yazıbaşı mahallesindeki su kesintisinin saat 13.05’te sona ereceği görülürken, Seferihisar ilçesi Tepecik, Hıdırlık ve Camikebir mahallelerindeki su kesintisinin saat 13.25’te; Foça ilçesi Cumhuriyet mahallesindeki su kesintisinin saat 14.00’te; Aliağa ilçesi Çaltılıdere mahallesindeki su kesintisinin saat 15.00’te; Ödemiş ilçesi Kışla, Umurbey, Cumhuriyet, Hürriyet ve Atatürk mahallelerindeki su kesintisinin ise saat 16.00’da sona ermesi bekleniyor.