Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir satılık dükkan ilanı: O banka 52 metrekarelik dükkan için 15 bin TL…

Burgan Bank, elinde bulunan bir icralık gayrimenkul için yeni bir ihale düzenlediğini ve fiyat teklif ekranını erişime açtığını belirtti.

BURGAN BANK- INTENGO İŞ BİRLİĞİ!

Burgan Bank, yasal ihale platformlarından Intengo ile iş birliği yaptığını açıkladı. Banka, yapmış olduğu iş birliği kapsamında elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkaracağını belirtti.

BURGAN BANK İZMİR SATILIK DÜKKAN İLANI!

Son dönemlerin en çok konuşulan özel bankalarından birisi olan Burgan Bank, Intengo platformu ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurduktan sonra vakit kaybetmeden platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank- Intengo iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, dükkan niteliği taşıdığı öğrenildi. İzmir- Torbalı Ayrancılar Mahallesi 86 Sokak adresinde bulanan icralık dükkanın toplam kullanım alanını 52 metrekare olarak açıklayan banka, gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi. Banka ihale başlangıç bedelini 320 bin TL, ihale katılım bedelini ise 15 bin 104 TL olarak açıkladı.

BURGAN BANK İZMİR İHALESİ FİYAT TEKLİFİ!

Burgan Bank’ın Intengo platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında düzenlenmiş olan 52 metrekarelik icralık dükkan ihalesi, tüketicilerin ve yatırımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Vatandaşlar, ilgili Burgan Bank- Intengo ihalesi için nasıl fiyat teklifi verebileceklerini, söz konusu dükkana nasıl sahip olabileceklerini araştırmaya başladılar.

Burgan Bank- Intengo iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan İzmir icralık dükkan ihalesine katılabilmek için öncelikle söz konusu yasal e- ihale platformunun resmi internet sitesi üzerinden üyelik oluşturulması gerekmektedir. Üyelik başvurusunun ihale platformu tarafından onaylanmasından sonra ise Intengo’nun icralık dükkan için belirlemiş olduğu 15 bin 104 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmak gerekmektedir.

Intengo platformu belirtmiş olduğu hesap numarasına ihale katılım bedelinin yatırılmasından sonra İzmir icralık dükkan ihalesi için fiyat teklifi verilmesine imkan tanıyacaktır. İhale bitiş tarihine kadar en yüksek fiyat teklifini sunmayı başaran katılımcı, dükkanın yeni sahibi olacaktır.