Kamu

Orduevi Müdürlüğü personel alımı yapacak: 18-35 yaş aralığında olanlar başvurabilir!

Orduevi Müdürlüğü personel alımı için ilan verdi. 2 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan ilan için başvurular bugün sona erecek. Söz konusu ilana 18-35 yaş aralığında olanlar başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Diyarbakır Orduevi Müdürlüğü temizlik görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) kadrosunda personel alımı yapacak. Alım için lise mezunu olanlar başvuruda bulunabilecekler. Başvuru işlemleri Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Bu kapsamda adaylardan istenilen özel şartlar açıklandı.

ÖZEL ŞARTLAR

1- Turizm ve Otelcilik Meslek Liselerinin Kat Hizmetleri bölümü mezunu olmak.
2- Diyarbakır ilinde ikamet ediyor olmak.
3- 18-35 yaş aralığında bulunuyor olmak.
4- İşe alınacak kişi, Oda/Kat temizliği (Halı yıkama/Elektrik süpürgesi kullanarak), Tuvalet temizliği, yüzey temizliği, zemin temizliği (Makine ile yerleri temizlemek cilalamak), oda temizliği ve düzenlenmesi ve buna bağlı işlemleri, çamaşırları gruplandırmak, çamaşırları yıkamak, çamaşırları ütülemek, çamaşırları depolamak, banyo donanımlarını temizlemek, genel alan temizliği yapmak, ofis temizliğini yapmak vb. temizlik ile ilgili görev ve işlemleri yerine getirecektir.
5- İşe alınacak kişi asgari ücretle çalışacaktır.