Magazin

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel isyan etti: “İstediğimiz yerde kahve içemiyoruz!”

Son zamanlarda yer aldığı projeler sayesinde ünü ülke sınırlarını aşan güzel oyuncu Hande Erçel hem magazin basını hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilmeye devam edilirken ablası Gamze Erçel de birçok kişi tarafından tanınmaya başladı. Gamze Erçel bu duruma tatlı tatlı sitem etti.

“HANDE’NİN ÜNÜ BENİ DE TANINIR HALE GETİRDİ!”

Birbirlerinden ayrılmayan, ne kadar yoğun çalışırlar ise çalışsınlar birbirlerine vakit ayırmayı becerebilen iki kardeş Gamze Erçel ile Hande Erçel, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ünü ülke sınırlarını aşan kardeşi Hande Erçel’i hiçbir projede yalnız bırakmayan, tanıtım gecelerini ve diğer projelerini hep en önden izleyen Gamze Erçel, bazı zamanlarda kızı Aylin Mavi’yi teyzesi Hande Erçel’e emanet ederek de tam bir abla gibi davranmaya devam ediyor.

Aile ilişkilerinin ne kadar kuvvetli olduğu tek bakışta fark edilen Hande- Gamze Erçel kardeşler, sosyal medya kullanıcıları tarafından da yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü olmanın zorluklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Gamze Erçel, “Hande’nin ünü bir yerden sonra beni de tanınır hale getirdi” diyerek hayatının değişmeye başladığını ifade etti.

“İSTEDİĞİMİZ YERDE KAHVE İÇEMİYORUZ!”

Güzel oyuncu Hande Erçel’in popülerliği Disney Plus projesi ile günden güne artmaya devam ederken kardeşi ile istediği yerde, rahat bir şekilde görüşemediğini ifade eden abla Gamze Erçel, bu duruma “istediğimiz yerde rahatlık ile kahve içemiyoruz” diyerek tatlı bir sitemde bulundu.

BERABER TATİL YAPMIŞLARDI!

Yazın büyük bir çoğunluğunu birlikte geçiren Gamze Erçel ve Hande Erçel, kiraladıkları tekne ile koy koy gezmiş ve o anları da sosyal medya hesaplarından takip etmeyi ihmal etmemişti.