Magazin

İki kere evlenip boşanan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’dan şok görüntü! Sosyal medya kullanıcıları isyan etti: “Reklamın iyisi kötüsü olmaz!”

Geçtiğimiz günlerde ikinci kere tek celsede boşanan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, birlikte görüntülendi. Çiftin tekrar barıştığı iddia edildi.

İKİNCİ KERE BOŞANDILAR!

2019 yılında görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren ve o dönem içerisinde magazin gündemine damgalarını vurmayı başaran Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, uzun yıllardır yürüttükleri birlikteliklerini nikah masasına taşımanın mutluluğunu yaşadı. Selin Ciğerci’nin her fırsatta “Gökhan hep yanımdaydı” diyerek zor günlerinde eşinin hiç yanından ayrılmadığını belirtmesi, Ciğerci’nin Çıra’ya olan aşkını hep gündemde tuttu.

Her şey yolunda giderken bir anda herkesi şoke eden ayrılık haberleri ile gündeme gelen Gökhan Çıra- Selin Ciğerci çifti, 2021 yılının eylül ayında tek celsede boşandı. Ancak ayrılığa daha fazla dayanamayan ve 2022 yılının başında tekrar birleşen ünlü çift, mayıs ayında da ikinci kere nikah masasına oturdu.

İkinci kere evlenerek birbirlerinden vazgeçemediklerini gösteren Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, geçtiğimiz aylarda ayrı ayrı tatil yaparak kafaları karıştırırken yine beklenmeyen bir haber geldi ve çift evliliği beceremediklerini dile getirerek ikinci kere boşanma kararı aldı. Çiftin boşanma davası geçtiğimiz günlerde görüldü.

“BİR DAHA EVLENMEM!”

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sarıyer’de lüks bir otelde hayatlarını birleştiren Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in düğün törenlerine katılan Selin Ciğerci, evlilik soruları ile karşı karşıya kaldı. Ciğerci gelen sorulara “bir daha asla evlenmem” diye yanıt vererek büyük konuştu.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER!

İkinci kere boşanan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’dan herkesi şaşırtan bir görüntü geldi. Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çıra’nın kardeşinin düğününe nikah şahidi olarak katılan Selin Ciğerci, iki kere boşandığı eşi Gökhan Çıra ile halay çekerken görüntülendi. Sosyal medya kullanıcıları çiftin gündemde kalmak için boşandıklarını savunarak “reklamın iyisi kötüsü olmaz” yorumunda bulundu.