İzmir Haberleri

6 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in su altyapısında ortaya çıkan arıza kaynaklı aksaklıklar için her gün onarım çalışmaları gerçekleştiren İZSU, aynı zamanda su altyapısının ihtiyacı olması halinde bakım kaynaklı çalışmalar da yapıyor. Her iki çalışmada da planlı ya da plansız olarak su kesintileri ortaya çıkarabilen İZSU, ortaya çıkan su kesintileri doğrultusunda İzmirlilerin mağdur olmaması adına çalışmalarına dair bilgilendirmelerde bulunuyor.

6 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ İLÇE VE MAHALLERDE YAŞANACAK?

Hem planlı hem de plansız su kesintilerine ilişkin bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiriyor. İZSU’nun resmi web sitesine göre, 6 Eylül 2022 Salı günü yaşanacak olan su kesintilerinden Beydağ ilçesi Yukarıaktepe, Çamlık, Mutaflar, Palamutçuk ve Yeşiltepe mahalleleri; Çeşme ilçesi Germiyan mahallesi; Güzelbahçe ilçesi Atatürk, Çamlı, Yelki, Kahramandere, Mustafa Kemal Paşa ve Çelebi mahalleleri; Karaburun ilçesi Merkez mahallesi; Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu Yeni ve 29 Ekim mahalleleri; Konak ilçesi Ege ve Umurbey mahalleleri ile Ödemiş ilçesi Kemer, Hacıhasan, Ovacık, Cevizalan, Bucak ve Birgi mahallelerinin etkilenmesi bekleniyor.

6 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Su kesintilerine karşı bölgede yaşayan İzmirlilerden önlem almasını talep eden İZSU, su kesintilerinin tam bir süresini de bildirerek, kesintilere karşı alınabilecek önlemleri kolaylaştırıyor. Buna göre bugün İzmir’de devam Karaburun ilçesi Merkez mahallesindeki su kesintisinin saat 13.00’da sona ermesi beklenirken, Çeşme ilçesi Germiyan mahallesi ile Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu Yeni ve 29 Ekim mahallelerinde yaşanacak olan su kesintilerinin saat 14.00’da; Konak ilçesi Ege ve Umurbey mahallelerinde yaşanacak olan su kesintilerinin saat 14.30’da; Güzelbahçe ilçesi Atatürk, Çamlı, Yelki, Kahramandere, Mustafa Kemal Paşa ve Çelebi mahallelerindeki yaşanacak olan su kesintilerinin ise, saat 15.00’da sona ermesi bekleniyor. Öte yandan Beydağ ilçesi Yukarıaktepe, Çamlık, Mutaflar, Palamutçuk ve Yeşiltepe mahallelerinde yaşanacak olan su kesintileri saat 16.00’ya kadar devam ederken; Ödemiş ilçesi Kemer, Hacıhasan, Ovacık, Cevizalan, Bucak ve Birgi mahallelerindeki su kesintileri saat 17.00’a kadar devam ediyor.