Ekonomi

Yapı Kredi Bankası icralık gayrimenkul ilanları: Antalya’da dükkan 425 bin TL, Mersin’de site içi daire 1 milyon 600 bin TL!

Yapı Kredi Bankası, Antalya ve Mersin illerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini belirterek uygun fiyatlı gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANTALYA’DA SATILIK DEPO İLANI!

Popüler yasal e- ihale platformlarından Intengo ile anlaşmaya varan Yapı Kredi Bankası, anlaşma sonucunda vakit kaybetmeden platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Düzenlenmiş olan ihale kapsamında Antalya ilinde icralık gayrimenkul satışı yapılacağını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalede Antalya ilinin Korkuteli ilçesinde bulunan depo nitelikli bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirtti. Söz konusu deponun toplam kullanım alanını 112 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 425 bin TL, ihale katılım bedelini ise 21 bin 250 TL olarak duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN MERSİN’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Intengo iş birliği kapsamında ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyuran Yapı Kredi Bankası, bu ihalesinde Mersin ilinin Toroslar ilçesinde bulunan daire nitelikli bir gayrimenkulü fiyat teklifine sunduğunu belirtti. Dairenin site içerisinde olduğunu ve toplam kullanım alanının 133 metrekare olduğunu açıklayan Yapı Kredi Bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 600 bin TL, ihale katılım bedelini ise 80 bin TL olarak duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI INTENGO İHALELERİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi Bankası’nın yasal e- ihale platformlardan Intengo ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği kapsamında düzenlemiş olduğu icralık gayrimenkul ihalelerine katılabilmek için öncelikle Intengo platformundan üyelik oluşturmak gerekmektedir. Üyeliğin oluşturulmasından sonra sisteme giriş yapılmalı ve ekranın sol kısmında yer alan filtreleme çubuklarından icralık gayrimenkul sahibi olunmak istenen bölgelere ilişkin sorgulamalar yapılmalıdır.

Filtreleme sonucunda ihalesine katılmaya karar verilen icralık gayrimenkul için belirlenmiş olan ihale katılım bedelinin Intengo’nun belirtmiş olduğu hesap numarasına yatırılması gerekmektedir. Yatırım işleminin ardından aynı ekran üzerinden online olarak fiyat teklifi sunulabilmektedir.