Magazin

Survivor 2023 kadrosuna ilişkin şok iddia: O yarışmacının kardeşi, yeni sezonda yarışacak!

Ocak ayında 2023 sezonu ile izleyicinin karşısına çıkması beklenen Survivor yarışması ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Konsept değişikliğine gidecek olan fenomen yarışma programının, iki yeni yarışmacı ile el sıkıştığı iddia edildi.

SURVİVOR 2023’ÜN KONSEPTİ KESİNLEŞTİ!

2005 yılından bu yana ekranlarda olan ve 17 yıllık yayın hayatına şimdiye kadar yalnızca bir sezon ara vermek durumunda kalarak ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından biri olma unvanını elde eden Survivor yarışması, 30 Haziran tarihinde All Star 2022 konseptinin finalini yaparak sezonu noktaladı.

Şu sıralar hem eski yarışmacıları hem de yeni sezonu ile gündemde kalmaya devam eden ve yayında olmasa dahi sosyal medya kullanıcıları tarafından hakkında konuşulan Survivor yarışması, 2022 sezonunu noktaladıktan hemen sonra yeni sezon için hazırlıklara başladı. Bir süredir yeni sezonda konsept değişikliğine gidileceği iddia edilirken geçtiğimiz günlerde bu iddiaların doğru olduğu resmen kanıtlandı.

Şimdiye kadar All Star ve Ünlüler- Gönüllüler konseptleri ile izleyicilerinin karşılarına çıkan fenomen yarışma programı, ocak ayında başlayacağı tahmin edilen yeni sezonunda fenomenleri ağırlayacak. Fenomenlerin karşılarına ise eski yarışmacıların kardeşlerinin geleceği iddiaları konuşulmaya devam ediliyor.

ESKİ YARIŞMACININ KARDEŞİ KATILACAK!

Son günlerde sıklık ile gündeme gelen Survivor, dün bomba gibi bir iddia ile adından yine söz ettirmeyi başardı. Survivor yarışmasına daha önce iki kere katılan ve son olarak da All Star 2022 konseptinde yarışan Berna Keklikler’in, yeni sezonda yarışmaya kardeşini göndereceği iddia edildi. Berrin Keklikler’in yarışmaya katılacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

MERT ÖCAL’IN KARDEŞİ İÇİN DE AYNI İDDİA!

Survivor 2023 konsepti için ortaya atılan bir diğer iddia ise oyuncu Mert Öcal’ın kardeşi ile ilgili oldu. Daha önce Survivor yarışmasına iki kere katılan Mert Öcal’ın bu sene kardeşi Yiğit Öcal’ı Survivor’a göndereceği iddia edildi.